Echt handig!

Alles wat je wilt weten over modellenwerk!

Je wilt dolgraag aan de slag als model of je wilt jouw merk of campagne net wat meer glans geven door het boeken van modellen. Waar begin je dan? Welke stappen moet je zetten?  Wie past het beste bij jouw merk? Bij Echtemensen.com houden we ons juist bezig met al die vragen! We hebben ze voor je uitgewerkt. Zodat je op je gemak kan lezen hoe het werkt. Kom je er toch niet helemaal uit? Geen enkel probleem! We denken graag met je mee. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je van de juiste informatie voorzien. Zo wordt jouw plan, straks gewoon werkelijkheid. Daar zijn we voor bij Echtemensen.com!

Wat kun je wel (en niet) verwachten van een model

De dag van de shoot is aangebroken. Vandaag komen alle zorgvuldige voorbereidingen bij elkaar. Je echtemensen.com-model is geboekt en gebrieft en weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht. Maar weet jij wat je mag verwachten van het model – en wat niet? In deze blog een paar tips voor een realistisch verwachtingspatroon.

Lees verder

Een aanvraag? Zo gaat dat efficiënt en snel!

We willen je natuurlijk graag helpen bij het vinden van de juiste modellen voor jouw opdracht. Om alles in juiste banen te leiden, is het voor ons fijn om zoveel mogelijk informatie compleet te hebben. Op het moment dat je ons belt voor een opdracht, vragen we je al het hemd van het lijf. Maar het is natuurlijk wel fijn als je van te voren al zoveel mogelijk informatie hebt verzameld. Wil je weten hoe we samen zo efficiënt mogelijk kunnen werken? Lees dan gauw verder.

Lees verder

Direct aan de slag?

Model zoeken