Foodstyling

Echt op smaak gemaakt!

Sommige dingen lijken zo simpel, maar zijn in wezen echt een kunst. Voedselfotografie is daar een voorbeeld van. Wil je eten écht lekker in beeld brengen, dan kun je niet zonder een food stylist. En die hebben wij voor je, in alle windstreken van het land. Zo maak je van jouw campagne een smakelijk succes!

Voedselfotografie is echt een kunst. Eén flits doet het schuim op een biertje verdwijnen als sneeuw voor de zon. Eigeel wordt bruin. Slagroom zakt onder felle studiolampen als een pudding in elkaar. En dat wil je niet, als je voedsel fotografeert! Het oog wil namelijk ook wat, en dat geldt zéker als het om eten gaat. Een food stylist weet alles op dit gebied. Hoe je voedingsmiddelen mooi neerzet. Slimme tips en tricks om ze lekker ogend te houden. Rijk en glanzend. Zodat het water je in de mond loopt. Want dat is wat je wél wilt, bij een campagne of productie die om voeding gaat.

Bij Echtemensen.com werken we daarom met tientallen specialisten op dit gebied. Food stylisten die weten wat de trends zijn van dit moment en die al jaren ervaring hebben. Mannen en vrouwen met wie we al jarenlang prettig samenwerken. Wil een fotoreportage of commercial maken waarin voedsel een prominente rol speelt? Draait jouw merk of product om eten en wil je hier alles uithalen wat erin zit? Dan kun je niet zonder een food stylist. Wanneer je contact met ons opneemt denken wij graag met je mee, kunnen we je adviseren welke food stylist het beste bij jouw opdracht past en maken we er samen een smakelijk geheel van!