Echt welkom!

Model zoeken

Met de ontvangst en begeleiding van onze hosts en hostesses voelt iedereen zich welkom. En dat is wat je wilt, wanneer je op een beurs staat of een evenement organiseert! Zoek jij vriendelijke gastheren en gastvrouwen die werken op hoog niveau, vriendelijk en pro-actief zijn en er onberispelijk uitzien? Laat dat maar aan ons over.Lees verder

Host en hostessen

Wil jij dat de mensen op jouw show of evenement zich meteen welkom, gewaardeerd en op hun gemak voelen? Dan boek je via Echtemensen.com hosts en hostesses, die deze kunst perfect beheersen. Deze gastheren en gastvrouwen zijn representatief, pro-actief en functioneren op hoog niveau. Ze zijn beleefd, voorkomend, zien er verzorgd uit en vinden het ontzettend leuk om contact te maken met andere mensen.

Wat er ook gebeurt, onze hosts en hostesses blijven rustig en vriendelijk. Met een glimlach natuurlijk! Ook het uitdelen van folders of promotieartikelen is geen probleem voor onze dames en heren. Ze weten als geen ander hoe ze mensen op een open, vriendelijke manier moeten aanspreken en hoe zij nét dat beetje extra kunnen uitstralen. Hier kunnen overigens ook onze stylisten een bijdrage aan leveren. Of het nu om de aankleding van de hosts en hostesses zelf gaat, of de aankleding van de showlocatie of bijvoorbeeld beursstand. In principe kun je de hele organisatie aan ons overlaten, wat jij ook maar voor je ziet.

Wij denken met je mee, ontzorgen je waar mogelijk en gewenst, en maken van elk evenement een succes. Want daar zijn we voor, bij Echtemensen.com!