Locaties

Van fabriekshal tot de mooiste natuur!
Locatie zoekenLees verder

Foto locaties

Je weet vast dat Nederland barst van de schitterende vergezichten, pittoreske straatjes en idyllische dorpjes. En ook als het gaat om indrukwekkende architectuur, bruisende steden of skylines zijn schitterende locaties te vinden. Maar weet je die plekken – die het in een video, film of fotoreportage super goed doen – ook te vinden? Wij wel! Je hoeft ons alleen maar even te bellen.

Foto locatie gezocht


Zoek jij voor jouw campagne of productie naar geschikte filmlocaties of fotografie locaties in Nederland? En kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Goed nieuws, wij weten elke gewenste plek te vinden. Wat voor sfeer, uitstraling, ruimte of gebouw je ook maar nodig hebt!

Ruim aanbod foto- en filmlocaties


We hebben een hele lijst schitterende filmlocaties en fotografie locaties voor je waar je zo uit kunt kiezen. En als de perfecte spot hier nog niet tussen zit, gaan we ook graag voor je op pad om die ter plekke voor je te scouten. De schitterende natuur van de Waddeneilanden bijvoorbeeld. Of de skyline van Rotterdam. Een bepaald gebouw, een specifiek halletje of een balkon met een sfeervolle uitstraling. Een weids uitzicht met een molen, kerk of beschermd dorpsgezicht. Pittoreske straatjes. Idyllische dorpjes. Architectonische hoogstandjes. Bruisende stadspleinen. Er zijn genoeg pareltjes te vinden. Het ligt er maar net aan wat jij voor jouw campagne nodig hebt.

Hulp nodig met het zoeken naar een film- of fotolocatie?


Je kunt de plaatsen die jij in gedachten hebt aan ons voorleggen, met ons sparren, ons ideeën ontfutselen of de hele zoektocht aan ons overlaten. Neem je voor de mooiste filmlocatie of fotografie locaties dus even contact met ons op? We gaan graag voor je aan de slag en op pad.

Waarom een fotostudio huren via Echtemensen.com?

Via Echtemensen.com huur je de mooiste fotostudio's.