Echte antwoorden

Antwoorden op al jouw vragen!

Hieronder vind je een opsomming van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via het contact formulier of bel: 0513 232 160.

 • Ik wil me graag inschrijven als model, hoe doe ik dat?

  Wat leuk dat je je wilt inschrijven bij Echtemensen.com. Als je je wilt inschrijven als model bij Echtemensen.com dien je het inschrijfformulier zo compleet mogelijk in te vullen. Ons team controleert iedere inschrijving zorgvuldig. Zodra jouw inschrijving in behandeling wordt genomen, ontvang je een berichtje van ons. 

 • Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

  Bij Echtemensen.com is iedereen van gelijke waarde. Iedereen die affiniteit heeft met model staan, acteren of presenteren, kan zich bij ons inschrijven. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat onze modellen fotogeniek zijn en het modellenwerk serieus nemen. Daarnaast is het belangrijk dat je over de juiste, professionele foto's beschikt. • Ik heb nog geen ervaring als model, is dit erg?

  Het is niet erg als je nog geen ervaring hebt, iedereen heeft ergens moeten beginnen toch? Ook minder ervaren modellen kunnen zich inschrijven bij Echtemensen.com. Wel verwachten wij van iedereen een professionele houding op de set. Je bent immers ons visitekaartje!

 • Wat is de minimale leeftijd om modellenwerk te doen?

  Er is geen minimale leeftijd om modellenwerk te doen. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van een ouder of voogd. Wij verwachten dat een minderjarig model altijd wordt bijgestaan door een ouder of voogd op de set.

 • Hoe weet ik of Echtemensen.com een betrouwbaar bureau is?

  Door de jaren heen heeft Echtemensen.com haar sporen verdiend in de casting- en modellenbranche. Wij werken samen met vaste partners en zorgen er voor dat onze modellen binnen twee weken worden uitbetaald. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We komen onze beloftes na, zowel richting onze modellen als onze klanten.

 • Hoe verloopt het boekingsproces?

  Onze medewerkers vragen jou per mail of je beschikbaar wilt zijn voor een bepaalde opdracht. We geven dan aan om wat voor shoot het gaat, wat de vergoeding is en wat het beeldgebruik zal zijn. Indien je beschikbaar bent en dus akkoord bent met de voorwaarden, maken wij een voorstel en brengen jou onder de aandacht bij onze opdrachtgever. Heeft de opdrachtgever bij ons aangegeven jou te willen boeken? Leuk!  Vervolgens ontvang je een briefing en boekingsovereenkomst.

 • Ik wil graag factureren, wat hebben jullie daarvoor nodig?

  Veel modellen kiezen ervoor om een factuur te sturen voor de door hen geleverde diensten. Wil jij ook factureren? Geen enkel probleem. Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij hebben dan je KvK nummer en BTW nummer nodig. Daarnaast hebben we ook nog steeds de getekende boekingsovereenkomst van je nodig. 

 • Met welke opdrachtgevers werken jullie samen?

  De afgelopen jaren hebben we vele, geweldige merken mogen verrijken met echte mensen! Kijk voor een greep uit het overzicht van onze opdrachtgevers binnen onze portfolio.

 • Wanneer ontvang je beeldmateriaal van een shoot?

  We snappen heel goed dat je graag de beelden wilt zien van de shoot waaraan je hebt meegewerkt. Wij zijn ook altijd erg benieuwd naar het eindresultaat. Het beeldmateriaal vragen we altijd zelf op bij een opdrachtgever, dit hoef jij dus niet te doen. Soms ontvangen we het snel en in sommige gevallen moeten we er lang op wacht. En in het ergste geval ontvangen we niets. We doen altijd ons uiterste best het beeldmateriaal te ontvangen. Je mag er op vertrouwen dat wij het beeldmateriaal met je delen zodra we het ontvangen hebben. Heb je niets van ons gehoord? Dan hebben wij het beeldmateriaal (nog) niet ontvangen.

 • Kunnen jullie ons helpen met visagistes, stylisten, fotografen of videografen?

   Modellen, acteurs, fotografen, stylisten, visagisten… Bij Echtemensen.com kun je ze allemaal boeken. Los van elkaar of met meerdere diensten samen. Ben je nog niet zo bekend met het maken van een campagne of productie? Zie jij jouw campagne al helemaal voor je, maar kun je die niet zelf maken? Laat ons je dan helpen met een compleet productieteam. Al onze diensten zijn namelijk perfect met elkaar te combineren! Wat je ook maar nodig hebt, wij brengen de beste professionals bij elkaar, die samen een prachtige campagne kunnen neerzetten.  Ons is geen enkele vraag te gek. We gaan net zo lang door tot we het antwoord hebben, dat jou tevreden stemt. Omdat we je graag zo veel mogelijk werk uit handen nemen. Zet ons maar lekker aan het werk met dat waar wij goed in zijn. Dan kun jij je volop blijven focussen op jouw eigen expertise. Succes verzekerd!

 • Hoe vind ik het juiste model voor mijn campagne of merk?

  Als full-service specialist in casting en productie houden wij ons dagelijks bezig met de selectie van – én de omgang met – mensen. Laat ons gerust meedenken met jullie als merk. We komen graag even langs, maar even bellen of een online meeting kan natuurlijk ook. We vertellen je graag hoe wij bij Echtemensen.com kleur en kracht kunnen geven aan jouw merk of campagne.

Direct aan de slag?

Model zoeken