De leukste kids!

Model zoeken

Weet je waarom iedereen vrolijk wordt van de kindermodellen van Echtemensen.com? Omdat zij het zélf zo leuk vinden om model te staan. Onze kindermodellen zijn enthousiast, hebben al wat ervaring en weten wat er van hen wordt verwacht. Ze geven een campagne positieve energie!Lees verder

Kinder modellenbureau

Bij Echtemensen.com hebben wij een ruim aanbod aan kindermodellen. Wij zijn een casting- en productiebureau, waar ook kindermodellen aan opdrachten, fotoshoots of shoot kunnen werken. Wij brengen opdrachtgevers en kindermodellen graag samen. Kinderen zijn een geweldige toevoeging om uw boodschap beter over te brengen. Niets is zo aanstekelijk als een schaterlachend kindje. Zelfs glimlachend zijn kinderen al vertederend!

Modellenbureau kind

Maar wie zelf kinderen heeft, weet ook dat zij zich niet zo gemakkelijk laten fotograferen. Kinderen zijn beweeglijk en vaak alweer uit het zichtveld van de camera verdwenen voordat papa of mama überhaupt de kans kreeg een foto van ze te nemen. Ons modellenbureau Echtemensen.com werkt met Echte Kinderen. Wij zorgen dat elk kind zelfverzekerd, rustig en met respect behandeld wordt. Zoals elk Echt persoon verdiend.

Wil jij graag dat jouw productie met kinderen een succes wordt? 

Maak dan je keuze uit onze kindermodellen. Daarmee vergroot je de kans op topfoto's, zonder dat je het onmogelijke van ze vraagt. De kindermodellen van Echtemensen.com weten precies wat de bedoeling is. Ze hebben al ervaring met fotoshoots en vinden het hartstikke leuk om voor een camera te staan. Dat laatste is natuurlijk de belangrijkste voorwaarde om met ze samen te werken. Want kinderen kunnen niet doen alsof. Als zij geen plezier hebben in wat ze doen, dan zie je dat terug op de foto's die je van ze maakt. Met de kindermodellen van Echtemensen.com is de kans heel groot dat je een geslaagde fotoshoot neerzet. Dat is mooi voor jou én voor jouw doelgroep. Want niets maakt mensen zo blij als een lachende baby, een blije peuter of een stel vrolijke jongens en meisjes.

Kindermodel gezocht

Zoek je een kindermodel voor jouw project? Heb je specifieke wensen en wil je graag de juiste match voor jouw opdracht, fotoshoot of shoot. Neem gerust contact met ons op. 

Kindermodel gezocht

EchteMensen.com heeft een ruim aanbod kinderen. Kinderen met een leeftijd variërend tussen de 0 en 15 jaar. Kinderen van verschillende afkomsten en diverse lengtes, gewichten en haartypen. Waardoor wij bij elke opdracht, fotoshoot of shoot een geschikt model vinden. 

Hoe kan ik een kindermodel worden bij een kindermodellenbureau?

Ben jij een ouder en droomt jouw kind er van om ooit om een écht model te worden? Dan kun je jouw kind aanmelden bij Echtemensen.com. Wij werken met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Hierdoor hebben wij ervaring met diverse modellen en ook diverse (grote) opdrachtgevers. Heeft jouw kind geen moeite om voor de camera te staan, is enthousiast en wil jouw kind het liefst vandaag nog starten als kindermodel? 

Waar wordt een kindermodel ingezet?

Als kindermodel kun je ingezet worden voor verschillende opdrachten bij leuke opdrachtgevers. Bij sommige opdrachten zijn ook andere kinderen betrokken. Zoals bijvoorbeeld het project Doomijn Kinderopvang, maar ook met volwassen mensen is mogelijk. Of word jij misschien wel het gezicht van een shoot van verschillende kledingmerken? Bij Echtemensen.com kan dit allemaal. Wij werken met grote opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Kan ik mijn kind als fotomodel opgeven?

Dat is mogelijk. Bij Echtemensen.com is het aanmelden van jouw kind mogelijk via de onderstaande knop. Je kan hier jouw gegevens invullen, de gegevens van het kind, foto’s meesturen en uiterlijke kenmerken. Als je als laatste een korte omschrijving over jezelf en akkoord gaat met de voorwaarden, ben je ingeschreven.