Echte harige vrienden!

Model zoeken

Ben jij van plan een campagne te maken waarin dieren een rol spelen? Dan kun je hiervoor niet zomaar elk dier inzetten. Via ons kun je huisdieren boeken die net iets meer ervaring hebben op dit gebied. Ze zijn niet gauw onder de indruk van camera’s en felle lampen en ze zijn prima te regisseren. Ideaal toch?Lees verder
Je kunt huisdieren tot op zekere hoogte iets leren. Je kunt een hond leren zitten en een poes leren dat hij niet aan de bank mag krabben, maar daarmee houdt het meestal wel op. Toch zijn er honden en katten die nét wat beter te regisseren zijn dan gemiddeld. Dat zijn de dieren die je moet hebben als je ze wilt opvoeren in een fotoshoot of videocommercial.

Bij ons kun je een aantal prachtige honden en katten boeken, die hiervoor zeer geschikt zijn. Langharig, kortharig, in verschillende kleuren. Het zijn stuk voor stuk echte blikvangers. Hun baasjes hebben deze viervoeters goed onder appèl, wat het fotograferen of filmen een stuk eenvoudiger maakt. Ben je op zoek naar een paard of ander dier? Dan valt daar natuurlijk ook over te praten. We denken graag met je mee.

Boek je daar dan ook nog een fotograaf of productieteam bij met verstand van dit specifieke gebied, dan weet je zeker dat je campagne slaagt. Wij gaan graag met je op zoek naar het meest geschikte diersoort en honden- of kattenras, we kunnen er acteurs of modellen bij regelen voor je en je helpen met de fotografie de visagie en styling.

Kortom, het zal je aan jouw reportage, commercial of fotoshoot aan niets ontbreken. Daar zorgen we voor, bij Echtemensen.com!