Personal styling

Gegarandeerd goed voor de dag!

Een personal stylist weet alles van mode en trends. Hij of zij is daarmee bij veel producties, campagnes en evenementen van onschatbare waarde. Met een professional op dit gebied weet je zeker dat de kleding van jouw model of acteur past bij wat je wilt laten zien.

Bij Echtemensen.com zijn we allrounders op het gebied van casting en productie. We werken samen met duizenden modellen en acteurs maar verzorgen ook fotografen, visagisten en stylisten voor je als je dat wilt. Die zijn tenslotte ook vaak onmisbaar bij de totstandkoming van een campagne! Zoek jij voor jouw evenement, show, campagne of productie een personal stylist? Voor de kleding van de modellen of acteurs met wie je samenwerkt? Wij hebben – vaak dankzij jarenlange samenwerking – duurzame en prettige relaties opgebouwd met honderden vele professionals in heel Nederland. Deze mannen en vrouwen zijn continu op de hoogte van de laatste trends op kledinggebied. Ze weten als geen ander hoe belangrijk kleding is en hoeveel je ermee kunt zeggen. Vooral bij de eerste indruk! 

Bij iedere unieke persoonlijkheid en bij elke specifieke functie is passende kleding te vinden. Dat geldt ook voor de modellen en acteurs die een rol spelen in jouw campagne of productie. Ze moeten er feilloos uitzien en er precies uitzien zoals jij dat wilt. Een personal stylist denkt met je mee, geeft advies en kan voorafgaand aan een videoproductie of fotoshoot kleding regelen en shoppen. Bijvoorbeeld op een specifieke kleur of stijl. Tijdens de shoot let je stylist erop dat de kleding goed zit en vooral ook goed blijft zitten. Zo komen jouw acteurs of modellen gegarandeerd goed voor de dag!