Visagie

Op zoek naar een visagiste of meerdere visagisten?

Visagie gaat verder dan make-up aanbrengen. Een visagist ziet in één oogopslag wat iemands sterke uiterlijke kenmerken zijn en weet deze nog meer te benadrukken. Hij of zij is dus bij elke fotoshoot van belang! Heb jij een visagist nodig om jouw campagne of show mee compleet te maken? Ook dan kom je natuurlijk naar Echtemensen.com.Lees verder

Een echte make-up artist

Corrigeren. Camoufleren. Accentueren. De visagisten met wie wij samenwerken zijn ware expressie kunstenaars. Ze worden niet voor niets ook wel make-up artists genoemd! Visagisten laten gezichten spreken. Ze weten iemands mooie uiterlijke kenmerken te benadrukken, zonder de grens van natuurlijke schoonheid daarbij te overschrijden. Tenzij het natuurlijk de opdracht is om extreem uit te pakken, want daar weten onze visagisten ook wel raad mee. 

Een goede visagist weet alles van verschillende huidtypen, huidkleuren, ondertonen en de daarbij best passende make-up. Ze zorgen er bovendien voor, dat de gezichten van je modellen niet gaan glimmen in het felle studiolicht. De vakmannen en -vrouwen met wie wij – vaak al jaren – prettig samenwerken, volgden hiervoor een speciale opleiding en/of putten uit jarenlange ervaring. Ze werken met professionele make-up en zijn op de hoogte van de laatste trends op visagie gebied. 

Een andere tak van sport binnen deze sector is de grime. Grimeurs kunnen het uiterlijk van acteurs of modellen totaal veranderen, bijvoorbeeld voor een toneelstuk of filmische commercial. Voor de meeste commercials en fotoshoots zul je echter een visagist nodig hebben. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee en stoppen niet, voordat we de ideale visagist hebben gevonden voor jouw campagne. 

Want daar zijn we voor, bij Echtemensen.com!