Echte content creators!

Model zoeken

Influencers zijn niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap. Zij kunnen jouw campagne een nog groter bereik geven. Een influencer weet de perfecte verbinding te leggen, tussen producten en consumenten. Of het nu gaat om het aanprijzen van een boormachine, beautyproduct of juist die leuke kinderschoenen? Onze influencers weten, met hun bereik, jouw campagne naar een hoger niveau te tillen. Want wat is nu betrouwbaarder dan echte mensen, die jouw product of dienst op een eerlijke en echte manier onder de mensen weten te brengen?Lees verder

Influencers 

Wist je dat je bij Echtemensen.com ook terecht kunt om de juiste influencer te vinden, die jouw merk naar een hoger niveau trekt? Je kent ons natuurlijk al als dé casting- en productiespecialist. Naast ons bestand met modellen, acteurs, actrices en presentatoren, is ons bestand sinds kort een hele divisie rijker! Inmiddels bezitten we over een heuse community met influencers. Influencers die eerlijk en echt zijn. Influencers die met hun trouwe volgers jouw merk graag een gezicht geven.

Bij Echtemensen.com staan we graag voor je klaar en denken we met je mee. Of het nu gaat om micro influencers, nano influencers of makro influencers? Of die leuke mommy-blogger? Wij hebben ze in huis. Onze influencers zijn eerlijk en betrouwbaar. Zij kunnen als geen ander laten zien dat jouw product of dienst echt werkt. En dat is nu net wat consumenten willen zien. Juist nu is het zo belangrijk om middelen en mogelijkheden in te zetten, die ons verbinden, ons inspireren en waar we gewoon een goed gevoel aan overhouden. Bij Echtemensen.com geloven we in het opbouwen van een platform, waarin de helden en heldinnen van ons land een stem en een gezicht krijgen.

We geloven niet in influencers die niet echt zijn en je van alles willen aansmeren. We geloven wél in de kracht van “echte” mensen. Mensen die je kunnen meeslepen in hun echte interesses en specialisaties. Een influencer of blogger met een echt verhaal! Echte content creators. Dat zijn mensen die betrouwbaar zijn en die juist zo inspirerend werken. En wist je dat je deze influencers of bloggers ook gewoon als model kunt boeken? 

We vertellen je er graag over bij Echtemensen.com.