Echte acteurs!

Model zoeken

Zoek jij mannelijke acteurs voor in een commercial of bedrijfsfilm? Neem dan eens een kijkje tussen onderstaande profielen. Dit zijn stuk voor stuk getalenteerde acteurs met wie we – in de meeste gevallen – al jaren prettig samenwerken. Een aanwinst voor jouw videoproductie dus. Ze gaan graag voor je aan de slag!Lees verder

Mannelijke acteurs

Wil je een commercial of bedrijfsfilm opnemen waarin mannelijke acteurs een (hoofd)rol spelen? Bij ons ga je die zeker vinden. Wij werken samen met veel getalenteerde acteurs, afkomstig vanuit alle windstreken van ons land. Mannelijke acteurs met uiteenlopende uiterlijke kenmerken, met of zonder accent en met een gedegen opleiding of jarenlange ervaring achter de rug. Het maakt niet uit wat voor acteur je nodig hebt: wij hebben hem in huis en brengen je graag met hem in contact.

Onze acteurs begrijpen wat er van hen wordt verwacht en pikken jouw aanwijzingen snel en zorgvuldig op. Ze zijn vaak gewend nauw samen te werken met regisseurs, filmmakers en productieteams, die we overigens ook allemaal voor je kunnen regelen. Want bij Echtemensen.com zijn we er niet voor maar een ‘gedeelte’ van het proces, we kunnen je het complete pakket bieden. Het hangt er maar net vanaf wat jij precies van ons nodig hebt. Wil je het hier graag eens met ons over hebben?

Met ons overleggen welke mannelijke acteur in jouw specifieke geval het meest geschikt is? Van ons horen wat we precies voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Samen maken we van jouw film of video een doorslaand succes!