Haarstyling

Echt in model!

Gaat jouw campagne over haarproducten? Of wil je gewoon dat jouw modellen of acteurs er van top tot teen trendy uitzien? Dan is haarstyling een onmisbaar onderdeel. Wij werken al jaren samen met professionele haarstylisten in heel Nederland, die graag voor jou aan de slag gaan.

Met haren kun je alle kanten op. Mannen, vrouwen, kinderen. Je geeft ze een totaal andere look, alleen al door hun haar op een bepaalde manier te stylen. Maar dan moet je natuurlijk wel weten wat je doet! Wij werken samen met deskundige haarstylisten in heel Nederland. Talentvolle haarkunstenaars, die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends. Ze zijn op professioneel niveau geschoold en volgen regelmatig trainingen om bij te blijven, want de ontwikkelingen gaan snel. Zowel op het gebied van styling tools als van producten en de uiterlijke trends.

De haarstylisten met wie wij – vaak al jarenlang – prettig samenwerken, functioneren op een hoog niveau. Ze beschikken over maximale vakkennis, alle technische en communicatieve vaardigheden en lopen over van creativiteit. Ze denken graag met je mee over geschikte kapsels, voor welke campagne of productie je ze ook boekt. Ze hebben bovendien vaak al ervaring met grotere producties, waarbij ze intensief samenwerken met visagisten en stylisten. Die kunnen we dus ook eenvoudig voor je regelen, bij Echtemensen.com. Je kunt zelfs de complete productie van jouw campagne aan ons overlaten, als je dat wilt.

Wat je plannen ook zijn en waar je ook maar een haarstylist voor nodig hebt, neem gerust contact met ons op. We hebben nu al zin om voor je aan de slag te gaan!

Meer informatie? Neem contact met ons op!