Film en video

Van casting tot compleet productieteam!

Als alle disciplines in een productieteam perfect op elkaar zijn afgestemd, zie je dat terug aan de films en videos die ze tot stand brengen. Wij werken samen met regisseurs, producers, cameramannen of -vrouwen, licht- en geluidsmensen en editors uit heel Nederland, die samen een productieteam kunnen vormen waar je u tegen zegt!

Geen ervaring met productie? Wij zijn sparringpartner. Wij zorgen voor een productieteam, dat kan meedenken.

Voor een videoproductie die staat als een huis, heb je een productieteam nodig waar je op kunt bouwen. Een compleet en ervaren filmteam dat met je meedenkt, feilloos met elkaar samenwerkt en meteen begrijpt wat jij wilt laten zien. Letterlijk – qua beeldgebruik – en figuurlijk – qua sfeer. Je hebt een uitvoerend producent nodig, die de productie coördineert, een regisseur met oog voor detail, en cameraman of -vrouw met verstand van beeldverloop, ervaren krachten voor licht- en geluid en een editor, die van alle losse onderdelen een perfect geheel weet te smeden. 

Samen brengen zij jouw ideeën over op video, precies zoals jij het voor je ziet. En weet je wat? Wij hebben al deze disciplines dankzij ons grote netwerk in heel Nederland zó voor je geregeld! Waar je jouw videoproductie ook wilt maken, in het uiterste noorden van Groningen tot aan het zuidelijkste puntje van Limburg, wij kennen er de mensen, die een succes maken van jouw bedrijfsfilm of commercial. 

Heb je ook nog acteurs, een presentator of voice-over nodig? Ook die hebben we in huis. Honderden gedreven mannen en vrouwen die graag een mooie bijdrage leveren aan jouw videoproductie. Met de meeste van hen werken we al jaren prettig samen. Zo kunnen we je garanderen dat je tevreden zult zijn met het resultaat. Want dat is waar we voor staan, bij Echtemensen.com.