Onze specials: van fotogenieke dieren tot bekende influencers!

Model zoeken

Als specialist op het gebied van casting en productie staan bij Echtemensen.com duizenden modellen en acteurs ingeschreven. Maar we werken ook samen met honderden dansers, hosts, presentatoren, dieren, voice-overs en catwalk modellen! Zij kunnen allemaal een fantastische bijdrage leveren aan jouw campagne, productie, evenement of show.Lees verder

Specials

Bij Echtemensen.com zijn we er voor jou. Wie jij ook bent. Wat voor campagne of productie je ook voor ogen hebt: wij willen op elke vraag een antwoord hebben. Hoewel de meeste klanten op zoek zijn naar modellen en acteurs, hebben we dus ook catwalk modellen, dansers, hosts, presentatoren, voice-overs en dieren in huis.

Anders zouden we ons natuurlijk geen allround specialist op het gebied van casting en productie durven noemen. De andere professionals in de entertainmentbranche die bij ons staan ingeschreven, noemen wij onze specials. Je kunt bij ons dus ook terecht met speciale verzoeken zoals afwijkende campagnes of uitzonderlijke producties. Omdat we altijd blijven denken in mogelijkheden en oplossingen, is eigenlijk niets te gek.

We gaan er altijd eerst vanuit dat iets wél kan, ook al weten we niet altijd meteen hoe. Onze specials helpen ons een eind. We hebben met velen van hen veelvuldig samengewerkt en zo een waardevolle relatie opgebouwd. We weten precies wat we aan onze specialisten hebben. Wat hun expertises zijn en wanneer we daar een beroep op kunnen doen. Heb jij een wens, plan of idee waarmee je buiten de gebaande paden treedt? Wil je bijvoorbeeld een show organiseren waarbij je presentator, hosts en catwalk modellen nodig hebt? Of een campagne met een uitzonderlijke danser? Een productie waarin dieren voorbijkomen? Dan moet je bij ons zijn. We hebben nu al zin om voor je aan de slag te gaan!