Echte mensen!

Welkom bij Echtemensen.com

Welkom bij Echtemensen.com. Het casting- en productiebureau dat draait om professionaliteit, integriteit en betrokkenheid.

Als full-service specialist in casting en productie houden wij ons dagelijks bezig met de selectie van – én de omgang met – mensen. Want wij weten uit ervaring dat een goed resultaat voortkomt uit een goed gevoel. Wanneer iedereen zijn werk met plezier uitvoert en zich gewaardeerd voelt, is succes eigenlijk al verzekerd. Want of het nu gaat om een fotoshoot, een commercial of een complete branding campagne: je maakt ze nooit alleen. Iedereen is even onmisbaar.

Wij werken met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Mensen die mooi, integer en vriendelijk zijn van buiten én van binnen. Die net als wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen. Echte mensen dus.

Iedereen die affiniteit heeft met model staan, acteren of dansen, kan zich bij ons inschrijven. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat onze modellen fotogeniek zijn en het modellenwerk serieus nemen. Het werk dat ze via ons leveren, is zo goed als rechtenvrij. Alleen wanneer je écht hele grote beelden wilt gebruiken, van abri-formaat of nog groter, geldt een extra afkoopsom.

Bij Echtemensen.com is iedereen van gelijke waarde. Omdat we het samen doen. En omdat iedereen een goed gevoel moet krijgen van de samenwerkingen die we creëren. We willen langdurige, waardevolle relaties opbouwen met onze modellen, acteurs, dansers, fotografen, visagisten en stylisten. En met jou!

Wij zijn er voor jou. Wat je ook wilt. Wie je ook bent.

Martinique Schrama Operationeel Manager
Kim Kooistra Booker / Projectmanager
Mayke Veltman Booker / Projectmanager

Direct aan de slag?

Model zoeken