Echte acteurs en actrices!

Model zoeken

Acteren is een vak op zich. Daarom hebben onze acteurs en actrices allemaal voldoende ervaring met acteerwerk. Of je nu een vlog, bedrijfsfilm of commercial wilt maken, zij brengen jouw boodschap uitstekend over. En zoek je ook nog een visagist, stylist of compleet productieteam? Wij nemen je zoveel werk uit handen als je maar wilt.

Lees verder

Acteurs

Wist je dat bij acteren best veel komt kijken? Geloofwaardig en ontspannen overkomen op bewegend beeld is echt een expertise op zich. Wij werken daarom met een grote groep ervaren acteurs en actrices van alle leeftijden. Een aantal leerde het vak in de praktijk, dankzij de vlogs, bedrijfsfilms en commercials die ze al maakten. Anderen volgden een acteeropleiding en kunnen ook diepgaande of emotionele rollen spelen. Wat voor video je ook wilt maken: wij hebben gedreven acteurs voor je die het vak verstaan. Zo zorgen we er samen voor dat jouw boodschap helder overkomt. En de producties zijn zo goed als rechtenvrij!

Heb je naast acteurs en/of actrices ook nog een geschikte locatie, visagist, stylist of compleet productieteam nodig? Of wil je jouw merk een boost geven door het inzetten van influencers? Dan helpen we je daar natuurlijk ook graag mee. Wij staan in contact met honderden professionals in dit vakgebied, afkomstig uit alle windstreken van het land. Dus heb je een idee dat nog vorm moet krijgen? Of zie je al iets heel concreets voor je? Deel jouw plannen met ons en wij voorzien je van alle middelen die je nodig hebt om ze te realiseren.

Wij denken met je mee en nemen je zo veel werk uit handen als je maar wilt. Want wij zijn er voor jou, bij Echtemensen.com!