Sportmodellen. Van voetballers tot hardlopers.

Model zoeken

Een gezonde boodschap breng je het beste over met een sportief model. De sportmodellen van Echtemensen.com hebben een atletisch lichaam waar ze bewust mee omgaan. Ze zijn vaak in beweging en hebben een fitte uitstraling. Precies wat je nodig hebt als je een sportief merk of product onder de aandacht brengt!Lees verder

Sport model

Steeds meer mensen besteden aandacht aan hun gezondheid. Gezond leven is een trend en het resultaat hiervan is dat we gezonder zijn dan ooit. Draait jouw productie of campagne om gezondheid of sport? Dan zoek je natuurlijk naar een model dat ook zelf gezond en sportief overkomt. 

Kenmerken van een sport model

Een heldere oogopslag, een energieke houding en een atletisch lichaam zijn belangrijke voorwaarden voor een sportieve uitstraling. Is iemand ook nog fotogeniek, dan vind je diegene terug op deze pagina. Dit zijn namelijk de fitste mannelijke en vrouwelijke modellen die bij ons staan ingeschreven. Ze gaan zorgvuldig met hun lichaam om, sporten veel en stralen dat uit. En dat is belangrijk, want naar een gezonde uitstraling is tegenwoordig meer vraag dan ooit. Zoals je zult zien, is ons een sportmodel gespierder dan het andere. Niet elke campagne vereist tenslotte om een super gespierd lichaam. Al onze sportmodellen hebben echter affiniteit met sport en kunnen dit ook uitbeelden. 

Sport model boeken?

Weet jij al ongeveer naar wat voor sportmodel je zoekt? Neem hier dan rustig een kijkje. Twijfel je nog ergens over of heb je een vraag? Dan horen we uiteraard graag van je. Bel gerust! Bij modellenbureau Echtemensen.com werken we met echte mensen, die ingezet worden als model. Het casting- en modellenbureau waar het draait om professionaliteit, integriteit en betrokkenheid. Wij werken met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. 

Sport model worden?

Ben je nog geen model en doe je veel aan sport? Bij Echtemensen.com kun je jezelf aanmelden als sport model. Bijvoorbeeld als je aan schaatsen, tennis, hockey of volleybal doet, diverse sporten zijn leuk. Het kan bij ons allemaal. Echte mensen doen namelijk ook diverse sporten. Zo hebben wij verschillende opdrachtgevers die voor diverse opdrachten sport modellen nodig hebben.

Fitness model

Afgelopen jaren is de fitnesssector enorm gegroeid. Veel sporters die spierverstevigende oefeningen doen waarbij vooral de focus ligt op ontwikkeling van spieren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een perfect atletisch lichaam, maar ook sterker en groter worden. Bij Echtemensen.com kun je ook fitness modellen boeken. Een fitness model wordt ruim ingezet in de verschillende opdrachten die wij ontvangen.