Castingbureau Echte Mensen

Castingbureau

We kennen de stress van het vinden van het juiste talent. Daarom staat ons castingbureau voor jou klaar. Met een breed scala aan talent en specialiteiten, zijn we er zeker van dat we een perfecte match voor je hebben. Hier bij Echtemensen.com zijn we gepassioneerd over ons werk en streven we ernaar de beste in de branche te zijn. We zijn al meer dan tien jaar actief in de branche en hebben met enkele van de meest prestigieuze merken op de markt gewerkt. We begrijpen dat acteurs, modellen, presentatoren etc. meer zijn dan alleen mensen – het zijn professionals met jarenlange ervaring. Daar zetten wij ons voor in!

Contact opnemen of bel 0513 232 160

Castingsbureau Echtemensen.com

Castingbureau acteurs

Acteurs, actrices en kinderacteurs, wij hebben ze allemaal! Voor elke campagne of productie kun je bij ons de juiste acteur, actrice of kinderacteur vinden. Of je nu een vlog, bedrijfsfilm of commercial wilt maken, zij brengen jouw boodschap uitstekend over. Daarnaast kan je ons ook inzetten als volledig productieteam. Kortom, wij hebben als castingbureau alles in huis.

Als full-service castingbureau werken wij met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Mensen die mooi, integer en vriendelijk zijn van buiten én van binnen. Die net als wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen. Echte mensen dus.

Inschrijven Castingbureau

Wil jij je graag als model inschrijven? We zijn constant op zoek naar nieuw talent, dus als je geïnteresseerd bent om gecast te worden voor een aankomend project of als je meer informatie wilt over een van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op!

Een aantal van onze klanten


Bekijk hier al onze projecten

Veel gestelde vragen over Castingbureau Echtemensen.com

Wat is een goed castingbureau?

Een goed castingbureau heeft ervaring en kennis op het gebied van het vinden van de juiste modellen, acteurs of figuranten voor verschillende projecten. Een professioneel castingbureau zoals Echtemensen.com zal altijd kijken naar de wensen en behoeften van de klant en de juiste persoon voor de rol vinden. Een goede reputatie, transparantie en betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren om te overwegen bij het kiezen van een castingbureau.

Wat doet een castingbureau?

Een castingbureau helpt bij het vinden van de juiste persoon voor een rol of opdracht. Dit kan variëren van modellenwerk tot acteerwerk en figurantenwerk. Castingbureau Echtemensen.com zoekt geschikte kandidaten, organiseert audities en onderhandelt over contracten en betalingen. Wij hebben een uitgebreide database met geschikte kandidaten voor verschillende projecten.

Welk modellenbureau voor kind?

Als je op zoek bent naar een modellenbureau voor kinderen, is Echtemensen.com een goede keuze. Echtemensen.com heeft een speciale afdeling voor kinderen en beschikt over een uitgebreide database met geschikte kinderen voor verschillende projecten.

Hoe gaat een casting in zijn werk?

Een casting begint meestal met het versturen van foto's en een cv. Echtemensen.com bekijkt dan of de kandidaat geschikt is voor de rol en nodigt hem of haar uit voor een auditie. Tijdens de auditie zal de kandidaat de rol moeten spelen en kunnen er ook nog aanvullende vragen gesteld worden. Uiteindelijk beslissen wij wie de rol krijgt.

Wat is een dagfee?

Een dagfee is het bedrag dat een model, acteur of figurant per dag betaald krijgt voor zijn of haar werk. Het bedrag kan variëren afhankelijk van het type project en de ervaring van de persoon.

Hoe word ik een figurant?

Als je figurant wilt worden, kun je je inschrijven bij castingbureau Echtemensen.com. Echtemensen.com zal dan kijken of je geschikt bent voor bepaalde projecten en je uitnodigen voor audities.

Kan je actrice worden zonder diploma?

Ja, het is mogelijk om actrice te worden zonder diploma. Er zijn verschillende manieren om ervaring op te doen en opgemerkt te worden, zoals het volgen van acteerlessen en auditie doen bij castingbureaus.

Bekijk de modellen van Castingbureau Echtemensen.com