Echt gepresenteerd!

Model zoeken

Heb je voor jouw show of evenement een professionele presentator of spreker nodig? Die sympathiek overkomt en blaakt van zelfvertrouwen? Iemand die van jouw show een gedenkwaardig evenement maakt? Boek dan via ons een ervaren presentator of presentatrice. Want dan is jouw evenement pas écht compleet!Lees verder

Presentatoren en sprekers

Organiseer jij een show of evenement en zoek je iemand die jouw manifestatie op een leuke manier aan elkaar kan praten? Die als goede gastheer of gastvrouw de rode draad van het programma vormt? Of die op sympathieke wijze de gasten of sprekers voor je aankondigt? Dan is een gedegen presentator of presentatrice onmisbaar. Dus kun je die boeken bij Echtemensen.com!

Mannelijke presentatoren en vrouwelijke presentatrices

Onze ervaren mannelijke presentatoren en vrouwelijke presentatrices zijn innemende, zelfverzekerde mannen en vrouwen. Ze stralen positieve energie uit en zijn breed geïnteresseerd en inzetbaar. Dankzij hun goede algemene ontwikkeling hebben ze affiniteit met veel verschillende onderwerpen. Ze vinden het echter ook leuk om zich in een bepaald onderwerp juist verder te verdiepen. Zo weten ze precies waar ze het over hebben, als presentator van jouw evenement. Wanneer je aan ons voorlegt waar jouw evenement over gaat, gaan wij direct voor je na, welke presentatoren hiervoor in aanmerking komen.

Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook omroepers, nieuwslezers of quizmasters boeken. Veel van onze presentatoren staan bovendien bij ons ingeschreven als model of acteur. Ze hebben dus - naast presenteren - ook ervaring met andere uitingen binnen de reclame- en entertainment branche. Samen met jou maken ze van jouw evenement of presentatie een daverend succes. Daar kun je op rekenen!