Interieurstyling

Oog voor sfeer en detail!

Een interieurstylist heeft oog voor de inrichting, aankleding en indeling van vertrekken. Hij of zij weet van elke ruimte een perfect plaatje te maken. Heb jij een interieurstylist nodig voor jouw campagne of fotoreportage? Wij werken al jaren samen met een aantal echte professionals op dit gebied, die graag voor jou aan de slag gaan.

Soms lijken dingen heel eenvoudig. Een ruimte lijkt heel logisch, natuurlijk en sfeervol ingericht en toch wordt je blik direct getrokken naar het onderwerp waar het om gaat. Of dit nu een bepaalde lamp, een koelkast of een openhaard is. De ruimte is als het ware onzichtbaar gestyled. Alles klopt, daar is over nagedacht en toch valt het niet op. Het kan ontzettend lastig zijn om dit zelf voor elkaar te krijgen. Zeker als je hier geen enkele ervaring mee hebt. Gebruik jij een interieur in een commercial of andere campagne? Of organiseer je een evenement dat je op een bepaalde manier wilt aankleden? Waar je een specifieke sfeer wilt creëren? Dan kan een interieurstylist je daar enorm bij helpen. 

Een interieurstylist heeft oog voor de inrichting, aankleding en indeling van vertrekken. Van woonkamers tot zakelijke interieurs en van evenementenhallen tot winkels. De professionals op dit gebied met wie wij samenwerken, weten van elke ruimte een perfect plaatje te maken. Ze zien in één oogopslag wat ze moeten toevoegen of juist weglaten, welke kleuren ze het beste kunnen gebruiken en waar ze lichtbronnen moeten inzetten om jouw ideaalbeeld te creëren. Ideaal toch? Als je contact met ons opneemt en uitlegt wat jouw plannen zijn, dan regelen wij de professional die jou het beste kan ondersteunen. We horen graag van je!