De leukste model gezinnen van Nederland!

Model zoeken

Een gezin moet een vanzelfsprekende vorm van vertrouwen uitstralen. En daarvoor hoeven het niet perse ‘echte’ gezinnen te zijn! Wij werken met echte gezinnen, maar we kunnen ook een gezin voor je creëren, bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een bepaalde samenstelling of specifiek aantal kinderen. Of ze nu echt een gezin vormen of door ons zijn samengesteld: ze stralen geluk uit en delen dit graag met de wereld om hen heen.Lees verder

Gezin modellen

Soms zie je een gezin waarvan je spontaan een goed gevoel krijgt. Waar dat hem precies in zit? Ze lijken op elkaar, voelen zich bij elkaar op hun gemak… Vaak zit het in de kleine dingen. Wanneer een gezin op een relaxte manier met elkaar omgaat, zie je dit terug wanneer je hen samen in beeld brengt. En dat is natuurlijk wat je wilt, als je een gezin nodig hebt voor in een productie of campagne. Iedereen heeft wel een beeld van "het ideale gezin". Het gezin dat staat voor grenzeloos vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. Modellen die dit samen uitstralen, staan bij Echtemensen.com ingeschreven als gezinsmodel.

Of gezin modellen met zorg samen gesteld


Of ze nu echt een gezin vormen of door ons zijn samengesteld: ze stralen geluk uit en delen dit graag met de wereld om hen heen. In ons bestand zijn samengestelde gezinnen, die al vaker met elkaar hebben samengewerkt en dus goed op elkaar ingespeeld zijn. We kunnen er voor zorgen dat hun uiterlijke eigenschappen bij elkaar passen, waardoor je ze niet meer van een echt gezin kunt onderscheiden. Maar we kunnen ook een gezin creëren helemaal op jouw verzoek. Heb je een product of merk dat zich het beste in familieverband laat presenteren? Of een boodschap die je het liefst door ouders en hun kinderen laat overbrengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een gezin vol modellen nodig voor jouw opdracht?


Van onze gezinnen krijgt je vast een goed gevoel. Het zijn allemaal nuchtere, liefdevolle mensen. Neem gerust contact met ons op, dan laten wij je weten wat de mogelijkheden zijn.