Bedankt voor je interesse in Echtemensen.com!

Heb je vragen of opmerkingen? Laat dan hier een berichtje achter. Wij voorzien jou zo snel mogelijk van een reactie. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Kom je liever bij ons langs voor een kennismaking? Je bent van harte welkom! Neem dan wel even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De meest gestelde vragen

Staat hier het antwoord op jouw vraag?

Ik wil me graag inschrijven als model, hoe doe ik dat?

Als je je wilt inschrijven als model bij Echtemensen.com dien je dit formulier zo compleet mogelijk in te vullen. Ons team controleert iedere inschrijving zorgvuldig. Indien jouw inschrijving wordt geaccordeerd verschijnt jouw profiel binnen 7 werkdagen online.

Aan welke voorwaarden moet ik voldoen?

Om je bij ons in te schrijven stellen wij hele simpele eisen: Je moet flexibel zijn en het leuk vinden.

Ik heb nog geen ervaring als model, is dit erg?

Het is niet erg als je nog geen ervaring hebt, iedereen heeft ergens moeten beginnen toch? Ook minder ervaren modellen kunnen zich inschrijven bij Echtemensen.com. Wel verwachten wij van iedereen een professionele houding op de set. Je bent immers ons visitekaartje! 🙂

Wat is de minimale leeftijd om modellenwerk te doen?

Er is geen minimale leeftijd om modellenwerk te doen. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan heb je toestemming nodig van een ouder of voogd. Wij verwachten dat een minderjarig model altijd wordt bijgestaan door een ouders of voogd op de set.

Hoe weet ik of Echtemensen.com een betrouwbaar bureau is?

Door de jaren heen heeft Echtemensen.com haar sporen verdiend in de casting- en modellenbranche. Wij werken samen met vaste partners en zorgen er voor dat onze modellen binnen twee weken worden uitbetaald. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. We komen onze beloftes na, zowel richting onze modellen als onze klanten.

Hoe verloopt het boekingsproces?

Onze medewerkers vragen jou per mail of je beschikbaar wilt zijn voor een bepaalde opdracht. Indien je beschikbaar bent maken wij een voorselectie en brengen jou onder de aandacht bij onze opdrachtgever. Heeft de opdrachtgever bij ons aangegeven jou te willen boeken? Leuk! Voor aanvang van de opdracht bespreken wij het beeldgebruik en de vergoeding met je. Vervolgens ontvang je een uitgebreide briefing en boekingsovereenkomst.

Ik wil graag factureren, wat hebben jullie daarvoor nodig?

Veel modellen kiezen ervoor om een factuur te sturen voor de door hen geleverde diensten. Wil jij ook factureren? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Wij hebben een kopie van jouw legitimatiebewijs, VAR-verklaring (voor modellenwerk), het IBAN- en KVK-nummer nodig voor onze administratie.

Met welke opdrachtgevers werken jullie samen?

Kijk voor een greep uit het overzicht van onze opdrachtgevers op de referentiepagina.

Stuur ons een mailtje

Echtemensen.com
Nieuwburen 12
8442 CT Heerenveen

0513 – 232 160
info@echtemensen.com