Een aanvraag? Zo gaat dat efficiënt en snel!

Wij helpen je graag jouw aanvraag zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

We willen je natuurlijk graag helpen bij het vinden van de juiste modellen voor jouw opdracht. Om alles in juiste banen te leiden, is het voor ons fijn om zoveel mogelijk informatie compleet te hebben. Op het moment dat je ons belt voor een opdracht, vragen we je al het hemd van het lijf. Maar het is natuurlijk wel fijn als je van te voren al zoveel mogelijk informatie hebt verzameld. Wil je weten hoe we samen zo efficiënt mogelijk kunnen werken? Lees dan gauw verder.

Welke informatie is voor ons van belang? 
Wat wil je bereiken met de fotoshoot en wat is daarbij precies de bedoeling? Is het een opdracht van jezelf of juist weer voor een klant van jou? Kortom: voor wie of wat heb je een model nodig? Dat betekent dat wij graag horen om welk merk het gaat of voor welk bedrijf de beelden worden gebruikt.

Daarnaast horen we graag waar de beelden voor ingezet gaan worden en voor hoelang. Dit is van belang voor het opvragen van de beschikbaarheid van de modellen. Geef dus aan of het bijvoorbeeld om nieuwsbrieven, print of online gaat. Hoe meer wij over het gebruik weten, hoe beter!

Nu heb je vooraf natuurlijk al nagedacht over het soort model dat je wil inzetten voor je opdracht. Ben je op zoek naar een leuke man? Of heb je juist een leuke dame nodig. Handig is om ook alvast na te denken over haarkleur, etnische achtergrond en leeftijd. Wat past bij jouw opdracht? Ook hierbij geldt, hoe meer informatie we over de modellen weten, hoe gerichter wij kunnen zoeken! Het voordeel hierbij is, dat je een voorstel krijgt die past bij jouw opdracht.

Aanvullende informatie die belangrijk is voor een juiste zoekopdracht
Tot slot willen we natuurlijk graag weten: wanneer vindt de shoot plaats? Ook de locatie of de plaats is belangrijk om te weten. Dit omdat we dan modellen kunnen kiezen die uit de omgeving komen of modellen kunnen aangeven of ze de afstand gaan redden binnen de aangegeven tijd. Het is natuurlijk het beste als we ook al de tijden ontvangen. Of in ieder geval weten of het de ochtend is of de middag.

Dus wil je niet voor verrassingen komen te staan? Wil je graag een gedegen voorstel van ons ontvangen? Zorg er dan voor dat we vooraf de juiste informatie ontvangen. Zo kunnen we je helpen snel en efficiënt te schakelen.

Vind je het lastig om een en ander vooraf te bepalen? Dan kunnen we altijd met je meedenken! Wij kennen onze modellen als geen ander.
Nog meer tips...

Wat kun je wel (en niet) verwachten van een model

De dag van de shoot is aangebroken. Vandaag komen alle zorgvuldige voorbereidingen bij elkaar. Je echtemensen.com-model is geboekt en gebrieft en weet precies wat er van hem of haar wordt verwacht. Maar weet jij wat je mag verwachten van het model – en wat niet? In deze blog een paar tips voor een realistisch verwachtingspatroon.

Lees verder