Echt nieuws!

We houden je graag op de hoogte!

Wil jij weten wat Echtemensen.com beweegt? Wat er achter of juist voor de schermen afspeelt? Wij brengen je graag op de hoogte van alle nieuwtjes. Hoe je bijvoorbeeld de juiste visagist, stylist, fotograaf of model kiest voor jouw campagne. Ook laten we andere mensen graag aan het woord over onze samenwerking! Want een casting of productie is pas echt geslaagd, als we het samen doen! 

De kracht van echte mensen!

Bij Echtemensen.com draait het om echtheid. Door een diversiteit aan modellen te vertegenwoordigen, dragen we bij aan een meer representatieve weergave van onze samenleving in de media. Dit draagt ​​bij aan een krachtige reactie van het publiek en creëert een sterke band tussen jouw merk en jouw doelgroep. Dat is nu precies wat je wilt.

Lees verder

Het eerste Online Modellen Event van Nederland was een groot succes!

Voor Echtemensen.com is het heel belangrijk om goed contact te houden met onze modellen en de diverse professionals uit ons vakgebied. Reden des te meer om dit te combineren. Een Online Modellen Event stelde ons in de gelegenheid om onze modellen te spreken en te zien. Maar ook om hen te koppelen aan de expertise van diverse professionals. Op 20 mei was het zo ver. 

Lees verder

Vind jouw influencer bij Echtemensen.com!

Je kent ons natuurlijk als dé casting- en productiespecialist. Maar naast ons bestand met modellen, acteurs, actrices, presentatoren, fotografen, visagisten, stylisten en locaties, is ons bestand sinds kort een hele divisie rijker! Inmiddels bezitten we over een heuse community met influencers. Influencers die eerlijk en echt zijn. Influencers die met hun trouwe volgers jouw merk nog persoonlijker kunnen overbrengen.

Lees verder

Direct aan de slag?

Model zoeken