Het eerste Online Modellen Event van Nederland was een groot succes!

Uniek in Nederland!

Voor Echtemensen.com is het heel belangrijk om goed contact te houden met onze modellen en de diverse professionals uit ons vakgebied. Reden des te meer om dit te combineren. Een Online Modellen Event stelde ons in de gelegenheid om onze modellen te spreken en te zien. Maar ook om hen te koppelen aan de expertise van diverse professionals. Op 20 mei was het zo ver. Verspreid over de dag vonden er vijf webinars van ongeveer een uur plaats, de dag werd afgesloten met een heuse pubquiz waarbij ook nog eens leuke prijzen te winnen waren. Op het programma stonden tips, tricks, verhalen en informatie van een (commercieel-) fotograaf, een regisseur/cameraman, identity stylist, catwalk- en zelfvertrouwencoach en van Echtemensen.com zelf over het reilen en zeilen van werken als model en het vermarkten van jezelf. Ook kwamen er enkele social media tools voorbij. Een dag die zeker voor herhaling vatbaar is. En waar we nog steeds met een tevreden en gelukkig gevoel op terugkijken.

Benieuw welke professionals er aan het woord waren? Hieronder vind je alles op een rijtje.

Henri Vos van HENRIVOS Fotografie Schietgraag
“Henri Vos is een professional op het gebied van fotograferen en de omgang mensen. Daarom past hij ook heel goed bij
Echtemensen.com. Hij weet op de juiste manier de wens van de opdrachtgever, samen met de modellen naar een krachtig beeld te vertalen. Heb jij al eens voor zijn lens gestaan? Hij kan je veel tips en tricks over het vak vertellen! Daarnaast weet hij met zijn positieve uitstraling iedereen op zijn gemak te stellen.”

Bert Albers van Sixteenbynine
“Als kind filmde en monteerde ik al video’s met de VHS-camera van mijn vader. Als je aan mij vroeg wat ik wilde worden als ik groot was, zei ik steevast cameraman. Uiteindelijk werd het project engineer in de olie- & gasindustrie, terwijl video’s maken een hobby bleef. Na 15 jaar vond ik het welletjes en besloot ik mijn vaste baan op te zeggen en me in te schrijven bij de KVK. Sixteenbynine was geboren. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken. Nu bijna 5 jaar later, is Sixteenbynine uitgeroeid tot een videoproductiebedrijf dat er toe doet.”

Mascha van Reenen van Bizimpress.
“In mijn werk zorg ik voor het perfecte plaatje tussen: wie ben jij, wat wil je uitstralen zodat je met jouw voorkomen en uitstraling meteen impact maakt.Dit kan zijn voor fotoshoot en video maar ook help ik ondernemers om die goede pakkende indruk te maken. Tijdens de webinar ga ik het hebben over het totaalplaatje in shoots, maar ook over het presenteren van jezelf als ondernemer of werknemer. (het visitekaartje van de zaak).”

Margreet Model Management
“Mijn naam is Margreet Kooistra en ik ben modellen scout en catwalk/ zelfvertrouwen-coach. Vanuit mijn model management werk ik met modellen die over de hele wereld werken die dagelijks met veel afwijzing te maken hebben. Daarom weet ik als geen ander hoe belangrijk je houding, mindset en zelfvertrouwen is voor een goede presentatie en een eerste indruk. Tijdens het webinar ga ik jullie de verschillende soorten modellenwerk uitleggen en geef ik tips & tricks hoe je het beste als model kan beginnen.”

Amber, Martinique & Daisy van Echtemensen.com
“Als full-service specialist in casting en productie houden wij ons dagelijks bezig met de selectie van – én de omgang met – mensen. Want wij weten uit ervaring dat een goed resultaat voortkomt uit een goed gevoel. Wanneer iedereen zijn werk met plezier uitvoert en zich gewaardeerd voelt, is succes eigenlijk al verzekerd. Want of het nu gaat om een fotoshoot, een commercial of een complete branding campagne: je maakt ze nooit alleen. Iedereen is even onmisbaar.”
Nog meer nieuws...

Onze samenwerking met fotograaf Henri Vos

Samengevat is mijn ervaring met Echtemensen.com dat je er voor een complete productie terecht kan: locatie-scouting, visagie, styling, modellen en begeleiding op de set. Ik ben zelf behoorlijk flexibel en dan is het fijn dat de club waar je mee samenwerkt dat ook is, zonder gezeur en met snelle oplossingen.

Lees verder

Vind jouw influencer bij Echtemensen.com!

Je kent ons natuurlijk als dé casting- en productiespecialist. Maar naast ons bestand met modellen, acteurs, actrices, presentatoren, fotografen, visagisten, stylisten en locaties, is ons bestand sinds kort een hele divisie rijker! Inmiddels bezitten we over een heuse community met influencers. Influencers die eerlijk en echt zijn. Influencers die met hun trouwe volgers jouw merk nog persoonlijker kunnen overbrengen.

Lees verder