Onze samenwerking met fotograaf Henri Vos

Een top fotograaf aan het woord.

Waar ik op let bij het boeken of selecteren van modellen!
"Het selecteren van modellen is natuurlijk sterk afhankelijk van het soort opdracht. Gaat het om bijvoorbeeld een zorginstelling waarbij oudere mensen gefotografeerd moeten worden of gaat het om een gezin die we zoeken voor een verzekeringsmaatschappij? De vraag kan dus heel breed zijn. Het prettige van Echtemensen.com is dat ik zelf eigenlijk nooit op de site kijk, maar de vraag meteen bij de booker neerleg. Zij sturen mij vervolgens in no-time een selectie modellen toe. Na mijn akkoord en eventuele selectie uit het modellenvoorstel, stuur ik het door naar de uiteindelijke opdrachtgever."

Mijn ervaring om met Echtemensen.com te werken.
"Zelf vind ik dit een prettige manier van samenwerken… en het werkt! Daarbij is het persoonlijke contact altijd fijn, enthousiast en bereidwillig. Een ander sterk punt van Echtemensen.com is de transparantie van de kosten, zij zijn als eerste bureau begonnen met vaste prijsafspraken. Het is dus eigenlijk niet nodig om vooraf een offerte aan te vragen omdat de prijzen helder en duidelijk zijn en ook nog eens zeer billijk."

Het gekste…. of eigenlijk het leukste!
"Dat is dat twee modellen na een prachtige fotoshoot een date met elkaar hadden en.. jawel daar kwam waarachtig een relatie uit voort! Het mooie was ook, dat ze beide nog single waren dus een win-win situatie. Altijd leuk dat je een soort van grondlegger van een gelukkig stel bent."

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?
"Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat niet eens meer weet, zo lang werken we al samen. Wat ik mij wel kan herinneren, is dat Echtemensen.com het eerste en enige modellenbureau in Friesland was en is, met een ruim en serieus aanbod van ‘echte mensen’!"

Tips voor beginnende modellen
"Zorg ervoor dat je een goed portfolio hebt. Laat dus foto’s maken in diverse omgevingen, zowel binnen als buiten. Daarnaast met verschillende soorten kleding, vrije tijd maar ook zakelijk. Een beetje variatie in je gezichtsuitdrukking is ook goed om te hebben, vriendelijk, serieus en een dikke lach. Let er ook op dat je uiterlijke veranderingen op tijd doorgeeft. Bij een nieuwe haarkleur maar ook bij zoiets als een nieuwe tatoeage. Zo komen de fotograaf en klant niet voor verrassingen te staan bij een fotoshoot."

Samenwerken
"Samengevat is mijn ervaring met Echtemensen.com dat je er voor een complete productie terecht kan: locatie-scouting, visagie, styling, modellen en begeleiding op de set. Ik ben zelf behoorlijk flexibel en dan is het fijn dat de club waar je mee samenwerkt dat ook is, zonder gezeur en met snelle oplossingen. En het mes snijdt aan twee kanten want ik ben ook regelmatig gevraagd door Echtemensen.com voor de fotografie van diverse opdrachten. Dus een samenwerking is er wel degelijk."
Kijk voor meer informatie en portfolio op de website van Henri Vos.
Nog meer nieuws...

De kracht van echte mensen!

Bij Echtemensen.com draait het om echtheid. Door een diversiteit aan modellen te vertegenwoordigen, dragen we bij aan een meer representatieve weergave van onze samenleving in de media. Dit draagt ​​bij aan een krachtige reactie van het publiek en creëert een sterke band tussen jouw merk en jouw doelgroep. Dat is nu precies wat je wilt.

Lees verder

Het eerste Online Modellen Event van Nederland was een groot succes!

Voor Echtemensen.com is het heel belangrijk om goed contact te houden met onze modellen en de diverse professionals uit ons vakgebied. Reden des te meer om dit te combineren. Een Online Modellen Event stelde ons in de gelegenheid om onze modellen te spreken en te zien. Maar ook om hen te koppelen aan de expertise van diverse professionals. Op 20 mei was het zo ver. 

Lees verder