De kracht van echte mensen!

De kracht van echte mensen.

Waarom Echtemensen.com zo belangrijk is voor mij! En ook voor jou zou moeten zijn. 

Waarom blijven we als mensen een ideaal beeld nastreven? Zoeken we naar perfectie in alles wat we doen en zien. Wat is dan nog echt? En is echt tegenwoordig nog wel echt? Kunnen we de perfectie en de standaard idealen loslaten en gewoon zijn wie we zijn? Als manager van Echtemensen.com wil ik graag verschil maken in, niet alleen de modewereld, maar in de commerciële uitingen die je overal tegenkomt. Want in mijn optiek komt jouw boodschap pas echt en natuurlijk over, wanneer deze uitgebeeld wordt door echte mensen. 

Super trots ben ik op ons mooie modellenbureau en alles waar we voor staan en alles waarvoor we ons op een dagelijkse basis inzetten. Het mooie van mijn werk is, dat ik elke dag mag werken met en voor mensen. Belangrijker nog! Ik werk met én voor echte mensen. Bij Echtemensen.com, geloven we sterk in de kracht van echtheid en het recht van iedereen om te zijn wie ze werkelijk zijn. Want dan komen de mooiste beelden tot stand.

Ik heb het voorrecht om een rol te spelen in het vertegenwoordigen van deze echte mensen - mensen van alle vormen, maten, achtergronden en ervaringen. Modellen met verschillende lichaamstypes, achtergronden, leeftijden, genderidentiteiten en etniciteiten - mensen die een authentiek verhaal te vertellen hebben en een unieke uitstraling hebben die hen onderscheidt van de massa. Bij Echtemensen.com zijn we niet op zoek naar het schoonheidsideaal dat vaak door de media gedicteerd wordt. Wij zijn juist op zoek naar de echtheid en authenticiteit van mensen. 

Bij Echtemensen.com draait het om echtheid. Wij vinden dat echte schoonheid niet kan worden gedefinieerd door bepaalde standaarden, maar eerder door de unieke eigenschappen en persoonlijkheden van elk mens zelf. Door een diversiteit aan modellen te vertegenwoordigen, dragen we bij aan een meer representatieve weergave van onze samenleving in de media. Dit draagt ​​bij aan een krachtige reactie van het publiek en creëert een sterke band tussen jouw merk en jouw doelgroep. Dat is nu precies wat je wilt.

Als boeker bij Echtemensen.com, dat echte mensen vertegenwoordigt, ben ik trots op de rol die we spelen in het vormgeven van een nieuw tijdperk van modellenwerk. Een tijdperk waarin diversiteit, inclusiviteit en authenticiteit centraal staan ​​en waarin iedereen de kans krijgt om te schitteren, precies zoals ze zijn. Want in een wereld waarin iedereen mag zijn zoals hij of zij is, is echte schoonheid onbegrensd en ongeëvenaard. Door echte mensen te boeken, laten we zien dat schoonheid geen uniforme vorm heeft en dat iedereen het verdient om gezien en gewaardeerd te worden, ongeacht hun uiterlijk. Dat je je kunt identificeren met een merk. En misschien beter nog! Dat je gaat geloven in een merk.

En zo brengen wij, bij Echtemensen.com, de wereld van marketing en echte mensen samen. En bieden we bedrijven en merken de kans om hun doelgroep te bereiken op een echte manier. Het boeken van echte modellen versterkt de geloofwaardigheid van jouw merk en bevordert een positieve merkassociatie. Een missie die we graag met jou willen en kunnen vervullen. Neem eens een kijkje op onze website echtemensen.com en zie welke mensen zich bij ons modellenbureau hebben aangesloten. En zie alle echte mensen die ons werk, elke dag zoveel mooier maken 

Bij vragen kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We staan je graag te woord en vertellen je honderduit over alles wat echte mensen jou te bieden heeft. Omdat we het samen doen!
Nog meer nieuws...

Onze samenwerking met fotograaf Henri Vos

Samengevat is mijn ervaring met Echtemensen.com dat je er voor een complete productie terecht kan: locatie-scouting, visagie, styling, modellen en begeleiding op de set. Ik ben zelf behoorlijk flexibel en dan is het fijn dat de club waar je mee samenwerkt dat ook is, zonder gezeur en met snelle oplossingen.

Lees verder