Vind jouw influencer bij Echtemensen.com!

Nieuw bij Echtemensen.com

Je kent ons natuurlijk als dé casting- en productiespecialist. Maar naast ons bestand met modellen, acteurs, actrices, presentatoren, fotografen, visagisten, stylisten en locaties, is ons bestand sinds kort een hele divisie rijker! Inmiddels bezitten we over een heuse community met influencers. Influencers die eerlijk en echt zijn. Influencers die met hun trouwe volgers jouw merk nog persoonlijker kunnen overbrengen.

Als full-service specialist in casting en productie houden wij ons dagelijks bezig met de selectie van, en de omgang met, mensen. Wij werken met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Mensen die mooi, integer en vriendelijk zijn van buiten én van binnen. Die net als wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen. Echte mensen dus. Verschillend, maar allemaal even professioneel, punctueel en plezierig om mee te werken. En dat werkt in jouw voordeel.

Ben je juist nu op zoek naar mogelijkheden en middelen die helpen te verbinden en mensen weten te inspireren? Die jouw merk op een eerlijke en echte manier vertegenwoordigen? Bij Echtemensen.com staan we graag voor je klaar en denken we met je mee.

We regelen niet alleen influencers, modellen en acteurs voor je, maar ook visagie, styling, fotograferen en locaties of een compleet productieteam. Al onze diensten zijn namelijk perfect met elkaar te combineren! Bij Echtemensen.com kun je ze allemaal boeken. Los van elkaar of met meerdere diensten samen. Wat je ook maar nodig hebt, wij brengen de beste professionals bij elkaar, die samen een prachtige campagne kunnen neerzetten.

Wil je meer weten? Kom gerust langs, bel of mail ons.
Nog meer nieuws...

Het eerste Online Modellen Event van Nederland was een groot succes!

Voor Echtemensen.com is het heel belangrijk om goed contact te houden met onze modellen en de diverse professionals uit ons vakgebied. Reden des te meer om dit te combineren. Een Online Modellen Event stelde ons in de gelegenheid om onze modellen te spreken en te zien. Maar ook om hen te koppelen aan de expertise van diverse professionals. Op 20 mei was het zo ver. 

Lees verder