Wanneer zie ik het eindresultaat van een fotoshoot?

Wij ontvangen veel vragen van modellen in verband met het beeldmateriaal. We kunnen ons goed voorstellen dat jullie benieuwd zijn naar het eindresultaat van een shoot. Super leuk natuurlijk! Ook wij zijn reuze benieuwd en vinden het net zo leuk als jullie om de beelden te ontvangen.

Hoe gaat het nu in zijn werk?

Ongeveer twee maanden na de shoot vragen wij het beeldmateriaal bij onze opdrachtgever op. Op deze manier geven we de opdrachtgever de kans om de beelden te selecteren en te bewerken. Daarnaast duurt het soms even voordat een campagne, waarvoor de fotoshoot is ingezet, live is.

Helaas komt het vaak voor dat we lang op de beelden moeten wachten. Of in het ergste geval, dat we helemaal geen beeldmateriaal krijgen vanuit de opdrachtgever. We doen er ons uiterste best voor om de beelden alsnog te krijgen. Je mag er dan ook vanuit gaan dat wij altijd de beelden opvragen. Zodra we deze hebben ontvangen, delen we ze ook gelijk met je. Heb je nog niets ontvangen? Dan kun je er vanuit gaan dat deze beelden nog niet zijn vrijgegeven.

Je hebt beeldmateriaal van ons ontvangen? Wat nu? Niet elk beeld mag gedeeld worden op de social media kanalen. We geven dit duidelijk aan in de mail. Op het moment dat het niet gedeeld mag worden en wij dit duidelijk hebben aangeven, vertrouwen wij er op dat jullie dit ook echt niet doen. Het wel delen kan voor de opdrachtgever namelijk een reden zijn om in de toekomst de beelden dan niet meer met ons te delen. Dat is natuurlijk zonde voor jullie en voor ons.

Geef een antwoord

1