Beeldmateriaal is dat nu zo vanzelfsprekend?

Wij ontvangen veel vragen van modellen in verband met het beeldmateriaal. Er is natuurlijk niets leukers, dan het resultaat te kunnen zien van die leuke shoot waar je als model aan mee hebt gewerkt. Ook wij zijn reuze benieuwd en vinden het net zo leuk als de modellen om de beelden te ontvangen.

Hoe gaat het nu in zijn werk?

Ongeveer twee maanden na de shoot vragen wij het beeldmateriaal bij onze opdrachtgever op. Op deze manier geven we de opdrachtgever de kans om de beelden te selecteren en te bewerken. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat een campagne, waarvoor het beeldmateriaal is gemaakt, nog niet live is. Je kunt je voorstellen dat de beelden dan ook nog niet worden vrijgegeven.

Helaas komt het vaak voor dat we lang op de beelden moeten wachten. Of, in sommige gevallen, dat we helemaal geen beelden ontvangen. Soms is het voor de opdrachtgever niet mogelijk om de beelden te delen.

We doen er ons uiterste best voor om de beelden op te vragen. Als model mag je er dan ook vanuit gaan dat wij altijd de beelden opvragen. Zodra we deze hebben ontvangen, delen we ze ook gelijk met de modellen. Heb je laatst een leuke shoot gedaan? En heb je nog niets ontvangen? Dan kun je er vanuit gaan dat deze beelden nog niet zijn vrijgegeven. Het zelf opvragen van de beelden is een extra belasting voor onze opdrachtgever. Laat ons het voor je opvragen. Dat werkt voor alle partijen het beste.

Je hebt beeldmateriaal van ons ontvangen? Wat nu? Niet elk beeld mag gedeeld worden op de social media kanalen. We geven dit duidelijk aan in de mail. Een opdrachtgever heeft namelijk altijd een goede reden om de beelden niet te laten delen. Wel mag je vaak je profiel updaten met de nieuwe beelden.

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten hoe beeldmateriaal er uit zou kunnen zien? Neem eens een kijkje in onze portfolio. Hier laten we vol trots zien, aan welke campagnes we hebben mogen meewerken. https://www.echtemensen.com/portfolio/

Geef een antwoord

1