Tip voor onze klanten: maak en verstuur een wishlist

tip voor onze klanten

Ben jij een opdrachtgever en wil je onze modellen boeken voor één van jouw opdrachten? Maak het jezelf dan extra gemakkelijk door gebruik te maken van onze wishlist. Dit is een handige tool om jouw favoriete modellen in één overzicht te plaatsen.

Hoe werkt het?

Ga naar het model van jouw keuze en plaats de cursus op één van de afbeeldingen. Navigeer naar het hartje rechts bovenin en klik op ‘voeg toe aan wishlist’. Het model is nu toegevoegd aan jouw verlanglijstje. Herhaal dit proces bij alle modellen van jouw keuze en jouw wishlist wordt vanzelf aangevuld.

Wishlist verzenden

Je vindt het overzicht van jouw favoriete modellen terug onder het menu bij ‘jouw wishlist’. Klik vervolgens op ‘print versie’ en bepaal zelf welke foto’s je wilt laten zien door de afbeelden te rangschikken. Door op het printericoontje te klikken is het mogelijk de wishlist op te slaan. Het document is nu klaar om te verzenden naar jouw contactpersoon bij Echtemensen.com. Wel zo gemakkelijk, want zo weten we precies wie jij wilt boeken voor je opdracht. Doen dus!

Geef een antwoord

1