Samenwerken aan een geweldige productie!

Samenwerken aan een geweldige productie!

Je kent ons al door al onze leuke modellen en de verschillende, echte gezichten die wij kunnen boeken voor diverse campagnes. Maar wist je dat wij ook heel goed zijn in het organiseren van een hele productie?

Zie jij jouw campagne al helemaal voor je, maar kun je die niet zelf maken? Laat ons je dan helpen met een compleet productieteam. Al onze diensten zijn namelijk perfect met elkaar te combineren! Wat je ook maar nodig hebt, wij brengen de beste professionals bij elkaar, die samen een prachtige campagne kunnen neerzetten. We werken samen met professionele, fotografen, stylisten, visagistes en vele andere experts. Los van elkaar of met meerdere diensten samen te boeken.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je het prettig vindt dat één van ons jouw productie verder begeleidt op de set. We zorgen er dan voor dat iedereen op de juiste plaats is, op het juiste moment. Zo kan de productie op een efficiënte manier verlopen.  Ook kunnen we  eventuele props en de catering van a tot z voor jouw productie verzorgen.

Zet ons maar lekker aan het werk met dat waar wij goed in zijn. Dan kun jij je volop blijven focussen op jouw eigen expertise. Succes verzekerd!

Heb jij een compleet productieteam nodig voor jouw campagne of zoek je naar de juiste begeleiding tijdens jouw productie? Bij Echtemensen.com kunnen we alle disciplines combineren die je maar nodig hebt. Bel of mail ons gerust. We kunnen je er alles over vertellen.

Geef een antwoord

1