Mogelijkheden

Wil je een commercial of bedrijfsfilm opnemen waarin acteurs of actrices een (hoofd)rol spelen? Bij ons ga je die zeker vinden. Wij werken samen met veel getalenteerde acteurs en actrices, afkomstig vanuit alle windstreken van ons land. Acteurs en actrices met uiteenlopende uiterlijke kenmerken, met of zonder accent en met een gedegen opleiding of jarenlange ervaring achter de rug. Het maakt niet uit wat voor acteur of actrice je nodig hebt: wij hebben hem of haar in huis. Of ben je juist op zoek naar een kindacteur? Onze sterren in de dop vinden het acteren ontzettend leuk en hebben hier vaak al wat ervaring in. Juist nu bestaan er zoveel leuke en creatieve mogelijkheden die jouw campagne of boodschap eerlijk en duidelijk overbrengen. Denk bijvoorbeeld aan een thuisshoot door onze modellen zelf of het inhuren van een camjo waardoor het aantal mensen op een set tot een minimum worden beperkt? Samen kunnen we de juiste middelen, mensen en techniek bij elkaar brengen. Allemaal op gepaste afstand en met respect voor elkaar en de nieuwe maatschappij waarin wij ons nu begeven.

Als full-service specialist in casting en productie houden wij ons natuurlijk  dagelijks bezig met de selectie van én de omgang met mensen. Wij werken met mensen van alle leeftijden, met ieder hun eigen unieke talent en eigenschappen. Mensen die mooi, integer en vriendelijk zijn van buiten én van binnen. Die net als wij denken in mogelijkheden, kansen en oplossingen. Onze modellen en acteurs vertegenwoordigen het Nederlandse straatbeeld en zijn stuk voor stuk spontane, mediagenieke en betrouwbare mensen. Want laten we heel eerlijk zijn, ‘the girl next door’ overtuigt toch veel beter dan een highfashion model? Echte mensen dus. Onze modellen zijn misschien geen bekende Nederlanders, maar ze zijn wel echt. Allemaal verschillend qua leeftijd, uitstraling en onderscheidend talent en allemaal even professioneel, punctueel en plezierig om mee te werken. Dat zie je terug in het resultaat van de opdrachten waarvoor ze zijn geboekt.

Model staan kan in principe iedereen. Maar hoe vind je het model met de juiste uitstraling? Iemand die echt bij het merk past en de boodschap perfect overbrengt? Echtemensen.com is specialist op dit gebied. Wij casten, begeleiden, organiseren en denken met je mee.

Naast ons bestand van bijna 3500 modellen en acteurs putten wij ook uit een netwerk van vakkundige fotografen, stylisten en visagisten. Echtemensen.com is niet voor niets een casting- en productiebureau. Onze kracht is juist dat we veel meer doen dan bemiddelen alleen, we bieden onze klanten ongelooflijk veel extra’s. We  denken namelijk graag met je mee! Zoek je de perfecte match? Wij brengen professionals bij elkaar!

Nieuwsgierig geworden? Neem vooral een kijkje op onze site of volg ons op Facebook en Instagram en kijk welke merken wij een gezicht hebben mogen geven. Wil je net iets meer weten? Bel of mail ons. We vertellen je graag over Echtemensen.com en alles wat we kunnen bieden.

 

 

Geef een antwoord

1