Modellen van de maand: Cees en Gerreke

‘Het zou nooit in ons op gekomen zijn om model te worden, maar we zijn ooit gevraagd. We hebben daar in eerste instantie negatief op gereageerd. Echter na aandringen, hebben we voor de lol maar ‘ja’ gezegd. We waren meteen twee dagen op locatie voor een TV commercial en een fotoboek. Super leuk om te doen! We zijn gewoon onszelf gebleven en dat is waarschijnlijk goed bevonden. Sindsdien worden we vaker gevraagd. Het advies aan beginnende modellen is dan ook: blijf wie je bent en zeur nooit tijdens een opnamedag. Doe wat er van je gevraagd wordt, want uiteindelijk probeer je samen met het team, een goed product neer te zetten.

Omdat je steeds op totaal verschillende locaties ergens in Nederland komt en ook vaak weer andere mensen ontmoet, is het werk juist zo leuk. Eerlijkheidshalve is een extra centje ook mooi meegenomen. Inmiddels zijn we via een fotograaf en een ander model in Heerenveen terecht gekomen. Dit is een super goed advies geweest en we hebben er dus geen seconde spijt van gehad. Altijd correcte informatie en leuke meisjes. Dit hebben we ook ondervonden door naar Heerenveen af te reizen en daar op kantoor kennis met ze te hebben gemaakt.

Wat de kleinkinderen prachtig hebben gevonden is, dat Opa op een dag met een “vreemde” oma in een bed lag voor een brochure. Terwijl Oma op dezelfde dag met een “vreemde” opa in bed lag voor weer een andere firma, op een totaal andere locatie ergens in het land.’

Geef een antwoord

1