Modellen van de maand: Alex en Marlon

Deze maand hebben we niet 1 model geïnterviewd, maar 2! We hebben onze ontzettend leuke tweeling Alex en Marlon de hemden van het lijf gevraagd.

Hoe zijn jullie begonnen met modellenwerk?

Dat is al weer een tijdje geleden… We zijn begonnen dankzij Ruth. Toen ze net begonnen was met Echtemensen.com had ze modellen nodig en heeft ze ons gevraagd om model te staan. Na een korte aarzeling hebben we ons toch maar ingeschreven. Zo zijn wij begonnen met modellenwerk. We zijn inmiddels al heel wat jaartjes verder.

En jullie doen nog steeds modellenwerk..

Ja! Het is eigenlijk gewoon heel erg leuk om te doen! En vaak kunnen we het goed combineren met ons werk.

Wat maakt het modellenwerk dan zo leuk om te doen?

Je komt echt overal, ontmoet interessante mensen en je krijgt er ook nog eens voor betaald. En als je al wat langer meeloopt kom je ook vaker dezelfde mensen tegen, een gezellig wereldje! Maar het blijft vreemd om jezelf op de meest uiteenlopende punten ‘tegen te komen’.

Wat is jullie ervaring met Echtemensen?

Onze ervaringen zijn altijd positief. Vooral het persoonlijke contact, snelle terugkoppeling en correcte afhandeling is echt waar Echtemensen zich in onderscheidt.

Wat is het gekste dat jullie ooit op een set hebben meegemaakt?

We hebben al heel wat leuke, gekke en bijzondere dingen meegemaakt… Je komt op plekken waar je anders nooit komt. Soms sta je tussen de koeien in een megastal in Duitsland en daarna sta je in schitterend monumentaal pand in hartje Amsterdam. We hebben met z’n tweeën al eens een promotiefilm opgenomen in het centrum van Amsterdam. Heel bijzonder om te zien hoeveel bekijks je dan hebt en wat voor een ‘bijzondere’ mensen afkomen op een camera. We hebben echt een geweldige dag gehad! Ook hebben wij in een gehuurde villa een shoot gehad. Hier opende iemand, per ongeluk, de verkeerde deur. Achter deze deur schuilde wel iets heel bijzonders… De bewoners van deze villa waren waarschijnlijk vergeten om de deur van hun ‘speel’kamer op slot te doen.. 50 tinten grijs was er niks bij!

Hebben jullie nog tips voor beginnende modellen?

Zorg dat je een goed portfolio hebt. Hierdoor krijgt de opdrachtgever een duidelijk beeld van wie je bent en wat je kunt. En wellicht wel het belangrijkste; blijf altijd jezelf en doe het met plezier!

Tot slot; hebben jullie nog tips voor opdrachtgevers waar ze op moeten letten bij het boeken van een model?

Je kunt voor al je uitingen een tweeling gebruiken haha. En mocht dit dan echt niet passend zijn, volg dan het advies van Echtemensen. Zij weten precies de juiste match te maken tussen opdrachtgever en hun ‘echte mens’.

 

Geef een antwoord

1