Model van de maand: Jeroen

model Jeroen

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Jeroen!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Eigenlijk nog niet zo heel lang. Ik denk net iets meer dan een jaartje. Het is begonnen bij een videoshoot ongeveer een jaar geleden. Super spannend de eerste keer natuurlijk… Voor mijn werk maak ik wekelijks video’s en is de spanning grotendeels weg. Best spannend voor zo’n camera. Inmiddels doe ik ongeveer 1 keer maand een opdracht voor Echtemensen.com en sta ik wekelijks voor de camera voor FIT.nl.”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Ik ben via Sjoerdje binnengekomen. Zij zei dat ik het eens moest proberen. En gelijk had ze! Super leuk en leerzaam om opdrachten te doen voor bedrijven waar je anders nooit mee in contact zou komen. Je komt in situaties en plekken waar je anders nooit was gekomen. Na mijn eerste opdracht is het een beetje gaan lopen. Met een uitgebreider portfolio wordt je namelijk eerder gekozen.”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Haha goeie! In deze korte periode heb ik al veel geks meegemaakt… Het leukste was om in een videoshoot thuis te komen en dat mijn vrouw en kind op mij zat te wachten. Heel geinig om dat te spelen. Is wel even wennen hoor ;).”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“Dat is vreemd. In het begin had ik hier echt moeite mee. Tegenwoordig heb ik er iets minder moeite mee. Je moet jezelf leren accepteren denk ik :). Neem jezelf niet te serieus, dat helpt!”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

Naast de opdrachten van Echtemensen.com bouw ik samen met een groep vrienden aan een website over sport, voeding en gezondheid. De website heeft recent een nieuwe naam gekregen, namelijk FIT.nl. Ons doel is eigenlijk om iedereen in Nederland FIT te maken. Van jong tot oud!”

Geef een antwoord

1