Model van de maand: Gerison

Model van de maand - Gerison

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Gerison!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Nog niet zo heel erg lang. Aankomend jaar wordt mijn tweede jaar als model.”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Een trainingspartner vertelde mij dat hij in zijn vrije tijd modellenwerk doet via Echtemensen.com. Hij was hier erg enthousiast over en vond het ook wel wat voor mij. Later ontmoette ik Sjoerdje tijdens het sporten en zij raadde mij aan om me in te schrijven. Ik dacht laat ik het maar eens proberen en al vrij snel mocht ik mijn eerste opdracht doen. Super leuk!”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Ik heb nog niet heel veel gekke dingen meegemaakt. Het gekste tot dusver is dat de styliste te kleine kleding voor mij had meegebracht. Tja, niet ieder kledingstuk valt hetzelfde natuurlijk.”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“In het begin vond ik dit wel best wel ‘awkward’. De fotograaf schiet natuurlijk veel verschillende beelden, dus er zit altijd iets tussen die ik zelf niet zo snel zou uitkiezen. Als ik het gekozen beeld later in de media zie denk ik daar heel anders over. Dan klopt het plaatje helemaal!”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

“Naast mijn modellenwerk ben ik freelance kapper in Amsterdam. Verder lees ik graag boeken, vooral non-fictie. Ook ga ik graag naar de sportschool en ben ik graag actief bezig. Sinds kort woon ik in Zandvoort, dus hardlopen over het strand is daar fantastisch.”

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

“Modellenwerk is ideaal om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen is anders en je leert daardoor goed om te gaan met verschillende persoonlijkheden. Als je er geen problemen mee hebt om je sterke en minder sterke kanten op beeld te laten zien, kan modellenwerk zeker iets voor je zijn. Zorg er wel voor dat je wat aan sport doet. Wees fit en neem genoeg rust zodat je op de dag van de shoot het beste uit je zelf kan halen.”

Geef een antwoord

1