Model van de Maand: Caroline

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Caroline!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Ik ben vorig jaar weer begonnen met modellenwerk na een lange tijd niks meer erin gedaan te hebben. Inmiddels is het dit jaar uitgegroeid tot mijn werk, waar ik natuurlijk erg blij mee ben!”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Vorig jaar tijdens een shoot werd Echtemensen.com mij aangeraden door fotografe Hylke Greidanus. Absoluut een goede tip aangezien ik sindsdien al veel leuke opdrachten voor jullie heb gedaan en graag met jullie samenwerk!”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Echt hele gekke dingen heb ik tot nu toe niet meegemaakt. Wel maak ik een hoop leuke en grappige momenten mee tijdens shoots, waardoor sommige shoots je nog lang bij blijven. Dat maakt dit werk ook zo leuk, het teamgevoel tijdens shoots zorgt vaak voor een leuke sfeer. Je komt op bijzondere locaties en leert een hoop nieuwe mensen kennen.”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“In het begin keek ik een stuk kritischer naar mijzelf dan nu. Je kijkt toch anders naar jezelf dan dat de fotograaf of klant dat doet en dan moet je af en toe wennen aan bepaalde looks. Tegenwoordig ben ik daar wel aangewend en heb ik ook altijd wel een tevreden gevoel over de resultaten. Al blijft het wel een apart gevoel om jezelf soms opeens tegen te komen in een blad of op internet :-).”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

“Naast modellenwerk heb ik ook nog een grote passie voor reizen, vandaar dat ik nog een aantal uur in de reisbranche werk. In mijn vrije tijd geniet ik het liefst zoveel mogelijk van leuke dingen ondernemen met mijn kids, vrienden en familie. Daarnaast sport ik ook graag.”

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

“Zorg dat je lekker en zelfverzekerd in je vel zit, dan straal je dit ook uit op foto’s. Kijk daarnaast wat het beste bij je past en focus je daarop om een sterk portfolio op te bouwen. Hiermee heb je de meeste kans om opdrachten binnen te halen. Voor mij was dit bijvoorbeeld de commerciële kant, ik ben dan ook blij nu zoveel opdrachten hierin te mogen doen!”

Geef een antwoord

1