Model van de Maand: Sander

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Sander!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Het is natuurlijk een beetje cliché maar zo’n 6 jaar gelden werd ik op straat gescout. Van het een op het andere moment werd ik gevraagd voor een klus en een week later stond ik op mijn eerste shoot. De studio, de styliste, een visagiste, de cameraman, ontspannen sfeertje en een tafel vol met allerlei eten en drinken. Zo voelde ik me stiekem wel even een ster. De toon was gezet en ik wilde wel kijken of dit natuurlijk wat vaker kon.”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Tijdens een opdracht hoorde ik over Echtemensen.com en al kort na mijn eerste shoot had ik me bij hen aangemeld. Inmiddels heb ik al tientallen klussen voor ze mogen doen en het leukste is dat je nooit weet hoe de week er uit ziet.”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Tja, wat voor de een gek is, kan voor de ander juist te gek zijn. Zo moest ik naar Duitsland en stond ik middenin een kudde van 2000 koeien. En ook was er ooit een hele woonwijk omgetoverd tot hartje winter, met een dikke sneeuwlaag, midden in de zomer! Maar verder vooral heel veel leuks. Een shoot op het strand van Terschelling, rond rijden in dure BMW’s of in de Heineken fabriek werken. Het kan allemaal….Nog steeds hoop ik op die verre reis voor een klus.”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“Ik vind het natuurlijk altijd wel grappig om mijzelf terug te zien, maar het leukste vond ik om dit aan mijn moeder te kunnen laten zien. Apetrots was ze dan en al haar vriendinnen werden ook direct ingelicht. Een poster, een tijdschrift of een reclame. Zij was mijn grootste supporter..”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

“Naast mijn modellenwerk ga ik graag sporten, duiken, de natuur in of reizen. Ik kan niet wachten om naar Bali te gaan, als ik voldoende opdrachten heb gedaan ga ik lekker op vakantie!!”

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

“Houd je portfolio gevarieerd maar gebruik niet te veel foto’s. Dan laat je al je goede kanten zien en is het nog steeds overzichtelijk voor iedereen. Wees relaxed en schroom niet om een praatje te maken op de set. Hoe beter de sfeer, hoe beter het resultaat.”

Geef een antwoord

1