Model van de maand: Mirjam

afbeelding Mirjam

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Mirjam!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Ik ben ongeveer 3 jaar geleden begonnen met het werken als hostess en zodoende doe ik af en toe ook fotoshoots.”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Oorspronkelijk kom ik uit Groningen en na mijn studie wilde ik graag een jaartje gaan werken en reizen. Ik heb mij toen als model ingeschreven bij Echtemensen.com omdat de website en de opdrachten mij aanspraken. Ook was het gemakkelijk voor mij omdat ze gevestigd zijn in Heerenveen. Inmiddels woon ik in Haarlem, maar het contact via mail en telefoon is net zo gemakkelijk.”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Haha het gekste.. daar moet ik even over nadenken hoor! Nou misschien wel de meest recente opdracht voor Echtemensen.com. Ik mocht model staan voor Carmen en we waren een deel van de dag buiten aan het shooten. Daar stond ik dan ineens in mijn zomerjurkje met mijn haar in de krul, op blote voeten. Ik keek naar beneden en ineens liep er een grote regenworm over mijn voeten! Met z’n allen hebben we daar erg om moeten lachen.
Een andere leuke ervaring was de shoot voor Batavus. Hiervoor mocht ik op een lekkere zomerse dag door Antwerpen fietsen. Dit voelde echt niet als ‘werken.”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“Ik vind het wel grappig om mezelf terug te zien, maar soms moet ik wel twee keer kijken. Je ziet dan toch wel heel anders dan dat je gewend bent.”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

“Ik doe veel hostess opdrachten op leuke feestjes en evenementen. Ook ben ik samen met mijn vader bezig met het ombouwen en inrichten van een grote legertruck, zodat mensen er in kunnen logeren of ermee op reis kunnen. Heel iets anders dus!”

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

“Elke fotoshoot is anders en het blijft altijd een beetje spannend. Je wilt natuurlijk dat iedereen blij is met het uiteindelijke resultaat, en daar kan je best over in zitten. Wat bij mij helpt is om tijdens de fotoshoot een beetje te communiceren met de mensen die aanwezig zijn op de set (fotograaf, visagist, opdrachtgever etc.). Zo kan ik mezelf zijn en voelt het wat informeler. Meestal wordt er tijdens deze spontane gesprekjes ook nog de beste foto gemaakt, zonder dat ik het zelf door heb. Dus dat is dan helemaal mooi meegenomen!”

Geef een antwoord

1