Model van de maand: Ko

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Ko!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Een jaar of vier.”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Via-via door een ander model. Zij was erg te spreken over Echtemensen.com.”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Mijn gezicht en haar zijn eens zodanig bewerkt met allerlei soorten make-up dat het leek alsof ik bevroren was…tot in het kleinste detail. De toen aangebrachte “ijskristallen” op baard, wenkbrauwen en wimpers waren niet van echt te onderscheiden! “Gek” is overigens ook vaak LEUK dus, niet onbelangrijk! Zo was de shoot voor Den Haag Beach Volleybal door Bureau Visueel misschien wel de leukste, door de positieve sfeer en creatieve focus.”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“Lastige vraag. Ik vind het leuk als het “klopt” in het geheel zoals op de cover van Appetizer DeliXL: een complete compositie van de foto en de sfeer daar word ik blij van. Bil de Kimpe is bijvoorbeeld een fotograaf die dat ook heel goed aanvoelde bij een shoot voor werkkleding. Het is dus vooral leuk als je “in het plaatje past” qua type.”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

In het dagelijks leven ben ik trademark administrator/trade marketeer en vader van 2 dochters. Daarnaast ben ik een concept script aan het afronden voor een mini-serie die ik binnenkort aan wil bieden bij onder meer de NPO. De middelen hiervoor heb ik ook voor een deel aan het modellenwerk te danken. Tegenwoordig heb ik ook altijd een bandrecordertje bij me als ik wat verder weg moet zijn voor een opdracht, zodat ik tijdens de rit af en toe wat ideeën in kan spreken.”

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

“Waag je kans, alle mensen zijn mooi. Er is altijd wel een opdracht waarvoor JIJ precies de juiste persoon bent. Doe het ook als je het echt leuk vindt, dat straal je uit…en blijf jezelf als je poseert.”

Geef een antwoord

1