Model van de maand: Jeanet Dorothy

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Jeanet Dorothy!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Mijn eerste modellenklus was op mijn achttiende. Ik had net auditie gedaan voor een popgroep, en de fotograaf die aanwezig was bij de auditie had interesse in mijn look. Enige tijd later vroeg hij mij voor een magazine shoot voor de telegraaf. ”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Op Facebook kwam de naam Echtemensen.com veel voorbij. Dat heeft mij toen nieuwsgierig gemaakt waarna ik op jullie site ben gaan kijken en uiteindelijk mezelf heb ingeschreven. ”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Voor een shoot bij Klimprodukties mocht ik rollenbollen in de modder. Echter stonk de modder HEEL ERG, maar dat realiseerde ik me pas toen ik er al in lag. We hebben er smakelijk om gelachen samen.”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“Ontzettend fijn! Het is erg goed voor mijn zelfvertrouwen geweest. Als tiener ben ik vaak onzeker geweest over mijn uiterlijk, en droeg ik veel make-up om mezelf “mooier” te maken. Maar schoonheid moet allereerst vanuit binnen komen. Hoe cliché dat ook klinkt. Als ik naar de beelden kijk zie ik mezelf. Een open persoonlijkheid die veel plezier maakt. Daar ben ik trots op!”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

“In mijn leven is muziek mijn grootste passie. Ik ben actief zangeres en ik treed op in zowel binnen als buitenland. Daarnaast ben ik ook graag bezig met het organiseren en managen van entertainment projecten, geef ik vrijwillig zanglessen aan jongeren uit achterstandswijken, en houd ik me graag bezig met mode. ”

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

“Zorg dat je je persoonlijkheid laat spreken. Wees jezelf, en dan zul je de foto rocken! ”

Geef een antwoord

1