Model van de Maand: Jantje

Iedere maand vragen we één van onze modellen of zij iets willen vertellen over hun ervaringen als model bij Echtemensen.com. Deze maand in de spotlight: Jantje!

Hoe lang doe je al modellenwerk?

“Alweer zo’n 7 tot 8 jaar en naast mijn andere werkzaamheden is dit ontzettend leuk om te doen.”

Hoe ben je bij Echtemensen.com terecht gekomen?

“Bij een opdracht werd er positief over het bureau Echtemensen.com gesproken. Ik ben het daar helemaal mee eens en promoot het bureau dan ook altijd! De meiden van Echtemensen.com staan altijd voor mij klaar en doen uitstekend werk.”

Wat is het gekste dat je hebt meegemaakt tijdens een shoot?

“Het meest wonderlijke dat ik ooit heb meegemaakt is dat ik tijdens een filmopname voor een radiologisch instituut ineens een patiënt met borstkanker moest spelen. Voor mij extra bijzonder omdat ik twee jaar geleden zelf het gehele traject heb moeten doorlopen. Gelukkig zit het in me dat ik de knop goed kan omzetten. Door mijn ervaringen kon er snel worden geschakeld en was de opname twee uur eerder klaar dan gepland! Erg mooi dat ik daaraan heb mogen meewerken.”

Hoe vind je het om jezelf terug te zien op beeld?

“Dat blijft altijd leuk! Ik ben gewoon mezelf en dat is leuk om terug te zien.”

Waar houd jij je naast modellenwerk nog meer mee bezig?

Naast modellenwerk speel ik regelmatig een potje golf en werk ik als ZZP’er in een verpleeghuis en ondersteun ik twee demente dames. Daarnaast houd ik een andere dame regelmatig gezelschap en doen we samen leuke dingen. Voor haar ben ik een luisterend oor en ik help haar waar nodig. We hebben erg veel plezier met de dames uit het verpleeghuis. ”

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

“Probeer altijd jezelf te zijn.”

 

Geef een antwoord

1