Model van de maand: Esmee S

Deze maand hebben we onze leuke, spontane Esmee gevraagd voor een interview. Esmee is 5 jaar jong, komt uit Friesland en vindt fotoshoots fantastisch.

Waarom ben je begonnen met modellenwerk?

Lang geleden ging ik vaak op de foto bij tante Marjolein. Die kan hele mooie foto’s maken. Dat wou ik graag vaker doen. Mama heeft toen Echtemensen op internet gevonden en mij daar aangemeld. In het begin leek het mij heel spannend, maar het viel heel erg mee. Het is hetzelfde als bij tante Marjolein op de foto gaan en het is heel leuk. Soms ga ik het liefste alleen op de foto, maar met andere mensen is het ook altijd heel gezellig.

Wat vind je het leukst aan model zijn?

Ik vind het heel leuk als ik  mooi mag zijn. Ik mag dan leuke kleren aan en mooie sieraden om.

Wat is je ervaring met Echtemensen? Vind je het leuk om met ons samen te werken?

Ik word altijd heel blij als ik van mama hoor dat ik op de foto mag! Het liefst ga ik elke dag op de foto. Ik ben een keer bij jullie op kantoor geweest en dat was heel erg gezellig. Jullie zijn heel lief.

Wat is het gekste dat je ooit op een set hebt meegemaakt?

Eigenlijk helemaal niks. Het is altijd leuk en gezellig. Die keer dat ik in mijn eigen prinsessenjurk op de foto mocht, was wel heel bijzonder.

Heb je nog tips voor beginnende modellen?

Ja, een koffertje op wielen is handig om mee te nemen. Dan kan je veel eigen spullen meenemen. En als het een keer misgaat met een fotoshoot, maakt dat niet uit. Gewoon je best doen, dan lukt het je altijd!

 

Geef een antwoord

1