Medewerker in beeld: Petra

Hallo allemaal, ik ben Petra!

“De komende paar maanden ben ik stagiair bij Echtemensen.com.
Ik volg de opleiding Communication & Multimedia Design op NHL Hogeschool in Leeuwarden. Dit is een vraaggestuurde opleiding waar je kort gezegd kan leren wat je wilt leren. Er worden weinig tot geen lessen gegeven, maar daarvoor in de plaats worden er regelmatig interessante en inspirerende sprekers uitgenodigd die vertellen over hun ervaringen binnen verschillende vakgebieden.

Op de opleiding wordt er gewerkt aan echte projecten voor echte opdrachtgevers waardoor het mogelijk is om van verschillende vakgebieden wat mee te pikken. We doorlopen hierbij alle stappen, van onderzoek tot het maken en testen van een eindproduct.

Tijdens mijn stage ga ik mij bezighouden met het boeken van modellen voor fotoshoots en commercials. Daarnaast verwerk ik nieuwe inschrijvingen en update ik de profielen van bestaande modellen. Stuur je een berichtje naar Echtemensen.com via social media? Grote kans dat ik je ga beantwoorden!

Ik ben erg blij met mijn stage bij Echtemensen.com, de collega’s zijn super en ik krijg echt de ruimte om nieuwe dingen te doen. Het beloofd een top stage te worden!
Wie weet spreken we elkaar binnenkort, tot dan!”

Geef een antwoord

1