Medewerker in beeld: Javea

Javea

Hoi! Ik ben Javea 🙂

“Sinds kort ben ik stagiaire bij Echtemensen.com en volg daarnaast de opleiding Marketing & Communicatie in Heerenveen.

Ik mag mij vooral bezighouden met het boeken van modellen voor fotoshoots en commercials. Daarnaast is het mijn taak om de profielen van nieuw ingeschreven modellen te controleren en op de website te plaatsen. Voor mijn studie ga ik een communicatieplan schrijven voor Echtemensen.com. Druk, druk, druk dus!

Tijdens mijn stageperiode bij Echtemensen.com hoop ik te leren hoe om te gaan met verschillende verantwoordelijkheden in mijn toekomstige vakgebied. Het lijkt mij een uitdaging om een goede (zakelijke) band op te bouwen met opdrachtgevers en modellen.

Zoals Tosca ook al had opgemerkt is de werksfeer hier erg goed! Het is erg gezellig en ondanks dat we natuurlijk serieus en hard aan het werk zijn, hebben we tussendoor dikke lol.”

Geef een antwoord

1