Maak de leukste vlechten met deze 5 tutorials

De feestdagen komen er weer aan, maar ook voor andere speciale gelegenheden zijn ze super leuk om te maken: gevlochten knotten! Echtemensen speurde het web af en zocht de perfecte top 5 uit.

1. Curly braided top knot

Bekijk hier de volledige tutorial

Heeft jouw haar slag en houd je van een romantische, bohemian stijl? Dan past deze look perfect bij jou! Maak een losse vlecht naar één kant en maak vervolgens een knot met al je haar samen. Klaar ben je voor een leuk avondje uit!

2. Half braid bun on top

Bekijk hier de volledige tutorial

Ben je op zoek naar een snelle, makkelijke gevlochten knot? Dan is de half ingevlochten knot ideaal en ook leuk voor jonge meiden. Maak een kleine ingevlochten vlecht bovenop je hoofd en laat de zijkanten los. Maak je vlecht vast met een elastiekje zodat je een staart maakt. Deze staart draai je rond, zodat er een knotje op je hoofd ontstaat. Vervolgens zet je deze vast met een speldje en klaar is je kapsel! Op naar een school- of werkdag.

3. Reverse braided bun

Bekijk hier de volledige tutorial

Heb je een gezellig avondje uit in de planning en wil je een speciale look creëren? Ga dan voor de reverse braided bun! Het is even een klusje, maar uit ervaring weten we dat dit het waard is. Kam je haar voorover en maak een invlecht vanaf je nek naar voren, totdat je bijna boven op je hoofd bent. Voor een extra speciaal effect vlecht je je haar niet in, maar op, zodat de vlecht op je haar ligt. Maak je vlecht vast met een elastiekje en draai de rest van je haar in een knot.

4. Double braided bun

Bekijk hier de volledige tutorial

Ga je voor chique en stijlvol? Met deze double braided bun steel je de show! Verdeel je haar in drie delen: twee delen voor en één deel achter. Maak van het achterste gedeelte een strakke, stijlvolle knot. Maak van de andere delen elk een invlecht. Draai de vlechten om je knot heen en toupeer de uiteindes. Steek deze vervolgens onder de knot met speldjes vast en je kapsel is af!

5. Ballerina bun

Bekijk hier de volledige tutorial

Kies je toch voor de klassieke, ballerina look? Verdeel je haar in twee delen: het eerste deel is aan het begindeel van je voorhoofd, het tweede deel is de rest van je haar. Maak van het grootste deel een staart achter op je hoofd. Pak dan het kleinste deel van je haar en begin een invlecht te maken naar één kant van je haar. Pak met links het haar vanaf het kleinste (loshangende) deel van je haar en gebruik rechts het haar uit je staart. Vlecht je haar helemaal door tot het uiteinde van je haar. Draai de vlecht rondom je staart: er ontstaat een gevlochten knot. Steek het uiteinde vast met een speldje in de knot en je bent ready to go!

Geef een antwoord

1