Kom jij ons team versterken?

Echtemensen.com is hét casting- en productiebureau van Noord-Nederland dat ‘echte mensen’ boekt. Onze modellen en acteurs vertegenwoordigen het Nederlandse straatbeeld en zijn stuk voor stuk spontane, cameragenieke en betrouwbare mensen.
Casting en productie zijn bij ons in goede handen. Naast ons bestand van modellen putten we ook uit een netwerk van vakkundige fotografen, stylisten en visagisten en begeleiden we audiovisuele producties van a tot z. Echtemensen.com brengt professionals bij elkaar en is altijd op zoek naar de perfecte match voor haar opdrachtgevers. 

Echtemensen.com is nu op zoek naar de perfecte match voor zichzelf! Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren projectmanager voor 40 uur per week.


Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het maken van de perfecte match tussen onze modellen en (nieuwe) opdrachtgevers. Alsook de administratieve afhandeling rondom de boekingen. Daarnaast houd je je bezig met het organiseren en coördineren van audiovisuele producties van a tot z. Denk hierbij aan het opstellen van een draaiboek, locatiescouting, regelen van fotografen, stylisten en visagisten. Je onderhoudt een prettige en betrouwbare relatie met modellen en opdrachtgevers. Naast deze werkzaamheden ben je altijd alert op het genereren van nieuw werk bij bestaande klanten en het leggen van nieuwe contacten.


Functieprofiel

–  affiniteit met modellen, film en fotografie
–  commercieel inzicht
–  punctueel en doen wat je belooft
–  stressbestendig en slagvaardig
–  communicatief vaardig
–  creatief en vindingrijk
–  enthousiast, open minded en ambitieus
–  in bezit van rijbewijs B
–  ervaring met gangbare computersystemen (Excel, Word, Gmail etc.)
–  ervaring met posten van content op social media en bijhouden van blogs

Herken jij jezelf in dit profiel? En denk jij, dat jij de perfecte match bent met Echtemensen.com? Stuur dan je cv met een beknopte motivatie naar m.wijn@echtemensen.com

Geef een antwoord

1