Inschrijven bij Echtemensen.com

Hieronder staan alle stappen voor een succesvolle inschrijving.

 

Je kunt je inschrijven via onze website: www.echtemensen.com. Meteen op de voorpagina staat er een roze kopje met de tekst: “schrijf je hier in”. Als je hier op klikt, word je meteen doorgestuurd naar de inschrijfpagina.

Via dit formulier kun je al jouw gegevens invullen. De belangrijkste gegevens voor ons zijn jouw: naam, achternaam, geboortedatum, adres, postcode en woonplaats. Maar natuurlijk willen we ook iets meer van je weten! Gegevens die belangrijk kunnen zijn voor een boeking. Denk hierbij aan: jouw lengte, haarkleur, gewicht, kledingmaten etc.

Als alle gegevens compleet zijn, is het makkelijker voor ons om je voor te stellen bij een eventuele opdrachtgever.

 

Foto’s die wij van jou verwachten..

Om je inschrijving helemaal compleet te maken moet je nog foto’s van jezelf toevoegen. De foto’s die je aanlevert zijn erg belangrijk. Hierin geef je niet alleen ons, maar ook eventuele  opdrachtgevers een beeld van jezelf.

Wij zijn op zoek naar kwalitatief goede foto’s waarbij je hele gezicht goed in beeld is. Het liefst ontvangen wij professionele foto’s, omdat die kwalitatief goed genoeg zijn om op onze website te publiceren.

We willen graag een goede portretfoto maar ook een foto waar jij helemaal op staat. Je mag maximaal 15 foto’s op je profiel maar je kunt altijd blijven updaten door ons een mailtje te sturen.

 

Selfies of Snapchat-filters?

Selfies of foto’s met filters kunnen wij niet gebruiken voor op onze website. Nu vraag je je vast af waarom? Dat is toch ‘’echte mensen’’?  Dat klopt maar, wij willen onze website graag representatief en netjes houden waardoor wij niet zomaar elke foto op onze website kunnen zetten. Doordat er verschillende filters worden gebruikt, hebben wij geen duidelijk beeld over hoe jij er echt uit ziet. Dit geldt ook voor een lage resolutie in de foto’s.

 

Interesse? Schrijf je dan vooral in.

We hopen dat we je snel op onze site kunnen toevoegen en tot snel!

 

 

 

 

Geef een antwoord

1