Inloopdag 2019

Een kijkje achter de schermen tijdens onze inloopdag.

Vrijdag 15 november was het weer zover: de inloopdag van Echtemensen.com! Eens in de zoveel tijd organiseren wij deze dag, zodat modellen de kans krijgen om hun portfolio een boost te geven. We vinden het natuurlijk ook super leuk om de modellen te ontmoeten en te laten zien waar wij werken. Met behulp van een visagiste en fotografe hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt.

Dit jaar hebben we tijdens de inloopdag samengewerkt met visagiste Pam Stinis. De modellen kwamen daarom zonder make-up op de set. Pam zag in één oogopslag wat de sterke punten van de modellen waren en wist deze nog meer te benadrukken. Ook gaf ze styling tips aan de modellen, die verschillende setjes kleding mee hadden genomen.

Na de visagie en de styling bij Pam mochten de modellen doorlopen naar onze fotografe Jessica van der Mark. Zij is een eigentijdse fotografe uit Friesland, die gespecialiseerd is in portretfotografie. Met de nodige humor en gezellige muziek op de achtergrond werden er prachtige foto’s gemaakt. De diversiteit in leeftijd en uitstraling van de modellen, maakte de dag erg afwisselend en leuk.

Wij kijken met veel plezier terug op de inloopdag en vonden het erg leuk om met alle modellen kennis te maken. Heb jij ook een aanvulling nodig voor jouw portfolio? Stuur dan een mail naar info@echtemensen.com. Dan zorgen wij ervoor dat je op de maillijst komt te staan voor de volgende keer.

 

Geef een antwoord

1